Home » Истории » Зловеща развръзка с изчезналата полска туристка
Зловеща развръзка с изчезналата полска туристка

Зловеща развръзка с изчезналата полска туристка

41-годишната Александра Барбара Фулара, която бе обявена за издирване, след като не се прибра при децата и съпруга си на 1 юли в поморийския хотел „Инкогнито”, бе открита случайно от друг турист, съобщава Флагман.бг

Според източник на изданието чужденецът се е разхождал в боровата горичка между къмпинг „Европа“ и ваканционно селище „Сънсет Ризорт” край Поморие. Той забелязал, че на едно от дърветата виси човешко тяло. Гледката е била ужасяваща.

По скелета е имало само кожа, липсвала е коса.

Трупът е идентифициран по татуировката на дясното рамо – скърбящ ангел, с прибрани криле и пеперуди.

Зловеща развръзка с изчезналата полска туристка

 

Това е татуировката на дясното рамо на поляникята

Именно по тази рисунка две седмици ОД на МВР-Бургас издирваше изчезналата полска туристка Александра Барбара Фулара (на 41 години). Тя бе обявена за издирване, след като привечер на 30 юни бе напуснала хотел „Инкогнито” в Поморие и оттогава бе в неизвестност.

Липсата на чужденката бе необяснима за разследващите, тъй като е оставила съпруга си и двете им малки дечица без обяснение. Полицията преобърна десетки съмнителни адреси и на един от тях дори се натъкна на голямо количество контрабандни цигари, а обитателят бе арестуван, но от Александра до днес нямаше следа.

По твърдения на съпруга тя е била спортистка, добре сложена, физически здрава и без психични отклонения, което в крайна сметка доведе до извода, че е възможно да се е удавила в морето и след 18 юли издирването бе преустановено.

След огледа на тялото в боровата горичка е установено, че то тежи не повече от 15 килограма – типична мумия, няма данни за насилие, нито обяснение кое е довело жената до тази ужасна развръзка.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар