Home » Зодии » Златните зодии, които винаги ще ви подкрепят
Златните зодии, които винаги ще ви подкрепят
Златните зодии, които винаги ще ви подкрепят

Златните зодии, които винаги ще ви подкрепят

Oвен
Овните постоянно проверяват как се чувствате и питат дали сте добре. Така показват своята подкрепа и загриженост. Не са от хората, които ще прекъснат контакт или няма да се чуват с вас няколко седмици. Те поддържат връзка постоянно. Може и да не ви звънят и търсят всеки ден, но ще го правят често, особено като знаят, че имате проблеми.

Близнаци
Близнаците умеят да помагат, когато другите около тях не могат да си съберат мислите и да осъзнаят проблема си. Тези зодиакални знаци знаят точно какви въпроси да зададат и как да ви предразположат да говорите за тревогите си. Когато осъзнаете каква е ситуацията, близнаците са и тези, които измислят възможни решения.

 

Риби
Тъй като рибите са много интуитивни, те сякаш веднага разбират какво ви има, от какъв тип подкрепа се нуждаете, и по кое време да ви помогнат. Много са грижовни. Ако се нуждаете от съвет или рамо да поплачете, рибите веднага идват на помощ. И ще се отнесат към вас с много разбиране и любов. Ако един път сте пробили път към сърцето на тези знаци, те никога няма да ви предадат и изоставят.

Дева
Те умеят да вземат добри решения и да поправят грешките. Винаги намират изход от проблемни ситуации, измислят много варианти за решение. На девите може да имате доверие – дори за лични неща и тайни. Няма да предадат това доверие и винаги ще ви подкрепят. Дори понякога ще правят повече от нужното, неща, които не сте ги помолили да направят.

Везни
Везните показват, че ви подкрепят, като създават за вас среда, лишена от стрес и грижи. Те искат да си починете като сте с тях, поне за малко да забравите проблемите и лошите неща в живота ви. Могат дори да ви помогнат с домашни задължения, пазаруване и т.н., за да ви оставят повече време за развлечение или за справяне с проблема. Ще са плътно до вас, ако протестирате или изказвате мнение публично.

Рак
За раците няма нищо по-важно от подкрепата, насочена към близките хора и семейството. Грижат се за всички, които обичат. Те не просто ще са до вас в тежък момент, те ще ви говорят, ще ви утешават, ще показват с действия колко много значите за тях и колко ви обичат. Ще се чувствате сякаш ви помагат и подкрепят няколко човека, а не само едни.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Императрицата на Япония има рак

Лекари установиха, че почетната императрица на Япония Мичико е засегната от рак на млечната жлеза ...

Сляп мъж живял няколко дни с трупа на сина си

Възрастен сляп мъж е живял няколко дни с трупа на сина си в Шумен. Починалият ...

Г-жа Асад: Победих рака

Асма Асад, съпругата на сирийския президент, заяви, че се е преборила напълно с рак на ...

4-те невидими симптома на рака на белия дроб

Статистиката показва, че 90% от раковите заболявания са причинени от тютюнопушенето. През 2017 г. 62,2 ...

Жена с 8 деца роди близнаци и избяга шокирана от болницата

38-годишна жена роди близнаци – момче и момиче, в санданската болница и ден след раждането ...

Баща забрави децата си в колата. Те умряха

39-годишен баща е забравил да изведе едногодишните си близнаци от автомобила си и срещу него ...