Home » Крими » Жрици и сутеньори си спретнаха меле в Пловдив (ВИДЕО)

Жрици и сутеньори си спретнаха меле в Пловдив (ВИДЕО)

За поредния среднощен екшън на край „Алеята на любовта” на бул. „Христо Ботев”, сигнализира свидетел пред TrafficNews. На видеото, което той е изпратил, се вижда как двама мъже влизат в спор, който прераства в бой. Около тях са наредени няколко жени, които също влизат в пререкания и стават част от мелето.

По думите на очевидеца това е ежедневие в квартала, а въпросните хора, които правят проблемите са проститутки и техните сводници и клиенти.

„Снощи камера поставена на вход по павираната улица край „Алеята на любовта” записа едно деяние, което е време да отвори очите на съответните органи. Проблемният участък от булеварда, който вечерно време ВЕЧНО гъмжи от проститутки явно не може да бъде превърнат в едно спокойно място за живеене, вече поне от 30 години. Хората са безсилни и нямат помощта на нито една институция!”, обяснява мъжът, станал свидетел на сцената. Той смята, че има едно просто решение, което да сложи край на проблема:

„С поставяне на полицейска кабина по проблемния участък, проблемите може би биха намалили или изчезнали напълно. При появата на органите на реда, ситуацията винаги се нормализира и среднощните викове и боеве изчезват.

Чрез полицейска кабина ще може да се контролира, както трафика по главния булевард, така и спокойствието на всички хора, било то преминаващи или живущи. Оставям нещата във Ваши ръце и се моля за една по-добра България”, пише пловдивчанинът.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Боксьорът, причинил смърт на съперник: Пролях толкова сълзи за теб…

Дни след шокиращата смърт на боксьора Патрик Дей, който издъхна от раните си 4 дни ...

Ало измамниците правели по 70 000 обаждания месечно

По около 70 000 обаждания месечно към стационарни телефони правили телефонните измамниците съвсем доскоро, сочи ...

Днес основният опонент на управляващите представя програмата си

Днес от 18.00 ч. в Арт салона на радио Варна ще се проведе отворена среща ...

Смени си сам двигателя с електромотор

Американската компания Electric GT разработи електромотор с формата на 8-цилиндров V-образен двигател с вътрешно горене, ...

Страшна болест нахлува в България

У нас идва страшна болест със силата на цунами. Това заяви доц. Лазар Узунов от ...

Пожар в блок в столичния кв. Сердика

Пожар горя в жилищен блок в столичния квартал „Сердика“, съобщи news.bg. От МВР заявиха, че ...