Home » Клюки » Жестоки любовни драми за дъщерите на Митьо Очите след ареста му!
Жестоки любовни драми за дъщерите на Митьо Очите след ареста му!
Жестоки любовни драми за дъщерите на Митьо Очите след ареста му!

Жестоки любовни драми за дъщерите на Митьо Очите след ареста му!

Ивелина и Никола демонстрираха любовта си публично преди 2 месеца, когато се появиха като двойка на абитуриентския бал на 12-класниците от училище „Любен Каравелов“ в Несебър. Това лято Никола завърши Строителния техникум в Бургас, но бе кавалер на бала на връстничката си Ивелина Желязкова. Младежът е син на общинския съветник от Бургас Пеньо Мечков, който развива и мащабен строителен бизнес в морския град.

„Никола обича Ивелина, но сигурно баща му го е принудил да я разкара, за да не си създава проблеми. Иначе допреди акцията на МВР момчето бе неразделно с щерката на Очите и даже имаше ключ от дома й“, свидетелстват връстници от Несебър.

Според думите им таткото на Никола бил твърдо против връзката на сина си с Ивелина още преди задържането на несебърския мафиот. Дотогава обаче Мечков не смеел да притиска наследника си да скъса с дъщерята на Желязков, за да не си навлече гнева на страховития гангстер.

За голямата дъщеря на Очите – Станислава, се мълви, че се е покрила и никой не я е виждал от ареста на баща й до ден-днешен. Този месец 25-годишната Станислава трябвало да вдигне сватба с дългогодишния си приятел пред погледа на баща си и новата му изгора Ренета Николова. Говори се, че сватбата е отменена за момента.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Емил Кошлуков е избран за шеф на БНТ

Емил Кошлуков е избран за нов генерален директор на БНТ. За него са гласували трима ...

Светослав Костов e новият генерален директор на БНР

СЕМ избра днес директора на Радио София Светослав Костов за генерален директор на БНР, съобщиха ...