Home » България » Жесток удар за Цецо Николов след пиянската катастрофа, чака го нещо ужасно!
Жесток удар за Цецо Николов след пиянската катастрофа, чака го нещо ужасно!
Жесток удар за Цецо Николов след пиянската катастрофа, чака го нещо ужасно!

Жесток удар за Цецо Николов след пиянската катастрофа, чака го нещо ужасно!

Уволнявам Цецо Николов веднага щом му свърши болничният! Това заяви пред „Телеграф“ шефът на Народния театър Мариус Донкин. Той е категоричен, че заместникът му Цветан Николов не се е върнал на работа в театъра след катастрофата през лятото, при която пиян се блъсна в стълб на моста „Чавдар“ в София.

Артистът началник е бесен, че сгафилият му подчинен се вихри на тв екрана като водещ, докато в същото време се прави на болен за пред него. „Не контактуваме. Той си изпраща болничните листове в личен състав, но за себе си съм взел решение, че след такава изцепка не може да остане на работа в престижна държавна институция. Единствено ми пречи да го уволня това, че е в болнични и затова още нищо не може да се предприеме“, категоричен е Донкин.

Роденият в Лом Цецо Николов катастрофира със своя „Шевролет Каптива“ около 4.35 ч. на 25 август 2018 година. Той изгубил управлението и автомобилът се ударил последователно в два стълба. Изваден е от екип на Спешна помощ, а медиците се оплакаха, че докато са го спасявали, са били обект на грубо отношение. Той ги псувал и заплашвал с уволнение, парадирайки с поста си на заместник-директор на Народния театър. Впоследствие се оказа, че той е шофирал с 2,9 промила алкохол в кръвта си.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар