Home » Зодии » Жените от тези зодии са надарени с неустоима красота
Жените от тези зодии са надарени с неустоима красота
Жените от тези зодии са надарени с неустоима красота

Жените от тези зодии са надарени с неустоима красота

Всеки човек е надарен със своя красота
Всеки човек е надарен със своя красота. Има хора, които не могат да се похвалят с особен чар, но но има и такива, които са толкова красиви, че приковават всички погледи към себе си и предизвикват завистта на околните.

Астролозите твърдят, че красотата на един човек се определя до голяма степен от зодиакалния знак, под който е роден. Да говорим, че има зодии, които са по-красиви от останалите, е малко глупаво. Все пак всеки е очарователен по свой начин, което го прави уникален и особен. Тези 6 зодии обаче се открояват на фона на останалите със своя магнетизъм, загадъчност и нетрадиционност.

Лъв

Родените под знака на зодия Лъв, обичат и умеят да очароват. С тези качества са надарени всички Лъвове, без значение от тяхната външност. По натура те са щедри, лоялни, внимателни и точно с това успяват да привлекат околните към себе си. В компанията на Лъва се чувстваш защитен.

Представителите на тази зодия си имат и отрицателни качества. По пътя към успеха те мачкат всички свои противници и съперници, държат се като хищници и често си позволяват да бъдат груби. Всичко се дължи на факта, че Лъвовете са свикнали да бъдат лидери и не търпят никаква конкуренция.

Скорпион

Привлекателността на представителите на този знак се крие в мистериозния им поглед, който може да покори всеки. Скорпионите съзнателно упражняват психологическо влияние върху околните и умело манипулират хората. Дамите, родени под този знак, обичат мъждете да организират истински лов за тях . Интересното е, че победител не е най-силният, а този, проявил най-голяма креативност. Обикновено именно за него по-късно се омъжват.

Стрелец

На външен вид Стрелците не са особено привлекателни, но са надарени с голяма душевна красота. В тяхната компания никога няма да ви е скучно, а отношенията с тях са като пътешествие, изпълнено с куп приключения. Те умеят да забавляват приятелите си. Стрелците всеки ден са различни – днес са жизнерадостни и весели, утре – тайнствени и замислени. Всички тези душевни състояния привличат като магнит представителите на противоположния пол.

Козирог

Очарованието на Козирога се дължи на силата и прямотата му. А с решителността си привлича към себе си различни хора, най-вече такива със слаб дух. Амбициите му са насочени първо към кариерата, а чак след това към личния живот. Той насочва своите магически способности към противоположния пол с една единствена цел – собствено благополучие и комфорт.

Водолей

Водолеите са надарени не само с външна, но и с вътрешна красота. Енергията, която излъчват, сякаш излъчва светлина. Вероятно заради това представителите на този зодиакален знак имат много приятели. Водолеите не могат да се похвалят с идеална фигура, но това по никакъв начин не се отразява на тяхната популярност. Именно недостатъците им кара околните да искат да общуват с тях. А те винаги са отворени за диалог.

Риби

Хората от този зодиакален знак са известни с природната си красота. Но и са много студени. Те са замечтани особи, непрекъснато витаят в облаците и мнозина мечтаят да ги разгадаят и покорят. Не всички обаче успяват,пише jenata.blitz.bg. А да разтопят студените Риби успяват малцина. Онези, които са успели, са получили в замяна любов и топлина. Рибите имат прекрасен вкус, а гардеробът им изобилства от стилни и елегантни вещи.
Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Как се държат зодиите на плажа

Как се държат зодиите на плажа

Лятото е в разгара си. Всички си мечтаем за почивка, пътувания, плаж, море и какво ...

Изневяра според зодията-Как ви кръшка тя според зодията си

Изневяра според зодията: Как ви кръшка тя според зодията си

Жената Овен, въпреки свойствената си упоритост си признава, че няма да си тръгне. Няма сили ...

Ако се хванете с представител на някоя от тези зодии ще се къпете в пари и лукс!

Ако се хванете с представител на някоя от тези зодии ще се къпете в пари и лукс!

Не гарантираме, че един от представителите на тези пет знака ще ви даде частен остров ...

Жената Риби – колкото мила, толкова и коварна

Жената Риби – колкото мила, толкова и коварна

Сега вече здравата закъсахме! Да видим как ще се оправяме. Моля ви, спокойно. Изчаквайте реда ...

Ето коя е сродната душа на Водолея

Ето коя е сродната душа на Водолея

Може да сте малко шокирани, от това което ще прочетете, но това е истината. Вие ...

Ето от кои четири зодии трябва се пазите, много са отмъстителни

Ето от кои четири зодии трябва се пазите, много са отмъстителни

Ако животът ви срещне с отмъстителни хора, бъдете много внимателни и дори и не си ...