Home » Lifestyle » Жените изпаднаха в захлас, а мъжете се побъркват от възбуда от най-актуалните интимни прически! (СНИМКИ 18+)
актуални интимни прически

Жените изпаднаха в захлас, а мъжете се побъркват от възбуда от най-актуалните интимни прически! (СНИМКИ 18+)

Лято е! Горещо е! Страстите и градусите се покачват, дрехите стават все по-оскъдни и все повече от телата ни е на показ.

Безспорно всяка жена иска секси и гладка кожа. Което пък побърква мъжете. Е, все пак има и един елемент наречен „интимна прическа”.  Всички сме чували бразилска или холивудска кола маска. Но те вече са в миналото. И не, не говорим за пълна липса на косъмчета „там долу”, а за на-новата модна интимна прическа. А тя е… Dirty Martini или в превод „Мръсно Мартини”.

Именно това е най-горещата модна интимна прическа, по която всички жени полудяха, а мъжете изгубват ума и дума от удоволствие само при вида й.

И кефът не спира до тук. Има най-различни „коктейлни” прически. Ние от Новини365 ги събрахме на едно място, че добавихме секси провокативни снимки за илюстрация. Разгледайте какво е актуално в интимните прически на жената и изберете своя тренд.

Dirty Martini / Мръсно Мартини

Това е, когато има малък триъгълник върху Венерения хълм, който много прилича на бразилската кола маска. Гарантирано ще се почувствате като някое от секси момичетата на Джеймс Бонд.

The Shot / Шотът

Тази интимна прическа е идеална за всички, които обичат да нещата чисти. Ако искате да запазите малка косъмчета „там долу”, това може да е точно за вас.

The Prosecco / Просеко / Шампанско

На интимните устни се запазват малко косъмчета, за да се създаде илюзията за бутилка шампанско. Ако искате може и да е само с размерите на чаша за шампанско. Това е идеално за тези, които обичат нововъведенията.

The Pint / Пинта / Храстът

Храстът там долу се е върнал. Това би си помислил човек щом види тази тенденция в интимните прически. Но не точно. Все пак това е перфектният избор за тези, които предпочитат по-естествен, по-пълен и космат външен вид на интимните си части. А и очевидно е и най-безболезнената кола маска от всички изборени.

Е, дами, че и вие господа, коя интимна прическа ви допада най-много? Споделете с нас в коментарите! / jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар