Home » Авто » Жена открадна собствения си пикап

Жена открадна собствения си пикап

Собственичка на Dodge Ram открадна собствения си пикап, след като го остави за ремонт и малко по-късно го видя да се движи с огромна скорост по магистрала във Флоууд, Мисисипи, съобщава Clarion Ledger. Пени Айви Томпсън решила, че служители на сервиза са изкарали автомобила на пробно шофиране, за да установят евентуални проблеми, но когато мъжът зад волана спрял пред голяма железария, разбрала, че просто е решил да си напазарува строителни материали за лични нужди.

След като изчакала 20-ина минути, за да се убеди, че не става дума за недоразумение, Пени извадила резервните ключове от чантата си, качила се на пикапа си, който гальовно нарича „Дебелата Берта“, и отпрашила. Когато позвънила в сервиза, за да попита къде е колата, истината лъснала.

Жена открадна собствения си пикап

Г-жа Томпсън разказала за случилото се във Facebook и публикацията моментално привлякла интерес с близо 10 хил. споделяния. Собственикът на сервиза веднага се свързал с жената и опитал да замаже скандала, като ѝ обещал безплатно обслужване.

Пени обаче била непреклонна. „Не занасяйте нито със семейството ми, нито с животните ми, нито с пикапа ми. Никой не кара така Дебелата ми Берта. Никой!“, избухнала собственичката във Facebook.

В крайна сметка собственикът на сервиза поднесъл публично извинение на клиентката си и обявил, че служителят, задигнал пикапа, е уволнен, а мениджърът по обслужването е понижен. „Пени и семейството ѝ имат пълно право да негодуват от случилото се. Аз лично съм огорчен от инцидента и ще направя всичко възможно това да не се повтаря повече“, обещал шефът.

Скоро гневната публикация за премеждията на Дебелата Берта била изтрита, което говори, че конфликтът е бил разрешен. Дали това е станало без финансова компенсация може само да се гадае.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Обамеянг: Искам да стана легенда на Арсенал

Нападателят Пиер-Емерик Обамеянг изрази амбиция да нареди името си сред легендите на Арсенал. Габонецът отбеляза ...

Софарма инвестира в български сървъри и софтуер

Най-голямата фармацевтична компания в България – „Софарма“ АД използва български сървъри, софтуер, системна интеграция и ...

България губи от обща европейска минимална заплата

Единна европейска минимална заплата е невъзможна. Това каза пред бТВ икономистът Петър Ганев. Това няма ...

Юнайтед изпреварва Барса за Гризман?

Манчестър Юнайтед ще пробва да взриви пазара с две трансферни бомби. „Червените дяволи“ ще опитат ...

4-те зодии, които обичат да са господари в секса

В секса хората се делят на два типа – доминиращи и подчинени. Първите търсят начин ...

Компании изтеглят капитали от страната

Чуждестранни компании изтеглят капитали от страната. Преките чужди инвестиции в България за първото тримесечие на ...