Home » Любопитно » Защо мъжете пращат снимките на пениса си?

Защо мъжете пращат снимките на пениса си?

Случвало ли ви се е, докато си чатите с някой, на пръв поглед, симпатичен и дори надежден ухажор, изневиделица насреща ви да изскочи втрещяващ погледа ви кадър на… пенис? На неговия пенис… Шокиращо е, нали? Или поне така смятат повечето жени, пише woman.bg. А знаете ли, че близо 50% от мъжете, които си търсят половинка посредством социалните мрежи, най-малкото поне веднъж в живота си са изпращали непоискана снимка на достойнството си.

Учени от университета в Пенсилвания, работещи в сътрудничество с психолози от университета в Британска Колумбия, анализирали отговорите на 1087 мъже, подбрани сред студентите, в социалните мрежи и чрез системата на онлайн анкета, за да се опитат да разберат какво е основанието за подобен вид агресия. Половината от анкетираните признали, че те вече са изпращали снимка на члена си без съгласието на получателката. След анализиране на отговорите се оказало, че мъжете, които изпращали нежеланите снимки, имали по-ярко изразени сексистки и нарцистични качества.

Какво всъщност кара толкова много мъже да показват интимните си части и да се самозаблуждават, че това се харесва на жените? Ето и списъкът с мотивите на участващите в изследването:

1. „Най-добрият начин да съблазниш една жена.“
Най-честият отговор, който дали мъжете, изпратили снимка на пениса си, е увереността им, че голото им достойнство действа съблазняващо върху жените. Истината, че много често това само може да я отблъсне.
2. „Тя ще поиска да прави секс с мен.“
Голяма част от отговорите на онлайн „ексхибиционистите“ бил продиктуван от надеждата им, че така ще възбудят желанието за ласки и ще провокират копнежа на отсрещната страна да прави секс с тях.
3. Гордея се с вида на достойнството си и искам да го покажа
Оказва се, че всеки четвърти прави това, защото се гордеел с визията на члена си и държал да го сподели с другите.
4. „Това е нормален начин за флиртуване.“
Също немалка част мъже живеят със заблудата, че показването на голия пенис е напълно нормална част от процеса на флиртуването по мрежата. Всеки пети изпращач на гол пенис е категоричен, че това си е в реда на нещата.
5. От чувство на неувереност
Всеки десети мъж, показал си достойнството на снимка, има ниско самочувствие. Той горещо се надява, че такъв акт ще му вдъхне доза увереност и че ще получи заслужени овации за вида на члена му от „приятно изненаданата“ насреща му страна. По-добре напишете стих или нарисувайте красива картина, но не и това.
6. „Не обичам феминизма.“
Сред мъжете, които щракват напращялото между краката им творение и с гордост го изпращат по мрежата, има и такива, които го правят като един вид бунт срещу феминизма. Според същите тези господа, които наброяват около 5%, „изпращането на снимки на половия им член е начин да накажат тези жени, които се опитват да изземат властта от ръцете на мъжете.“
7. „Изпитвам удоволствие да го правя.“
Склонността към такъв тип „самоизява“ психолозите определят като вид перверзия. Такива мъже не снимат достойнството си с цел секс, а по-скоро искат да провокират жените, без да ги интересува дали това би им харесало, или не. За тях по-важното в случая е те самите да почувстват удоволствие и удовлетворение от това, че са показали снимката си на някого.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Най-лошите жилища за покупко-продажба в Русия

Най-слаболиквидните имоти в Русия са тези, които са в съсобственост. На практика тези имоти са ...

Меси разкри на кой играч на Ливърпул се наслаждава

Най-силният футболист според анкетата на “Франс Футбол” Лионел Меси съжалява, че Садио Мане е останал ...

Италианският GT-R влиза в серийно производство

Първият сериен GT-R50, разработен в сътрудничество с ItalDesign, ще бъде показан на фестивала Nismo 2019 ...

Жилища се изкупуват още на дупка

В периода 2005-2008 г. цените на жилищата „на зелено” или в етап на строеж бяха ...

Президентът на Арда: Тотално надиграхме ЦСКА

Президентът на Арда Петър Пешев заяви, че неговия отбор тотално е надиграл ЦСКА и е ...

Наша певица заплаши: Имам клип с пияна министърка

Пияната протестърка и певица София Георгиева избухна с изявление в социалните мрежи. „Доброволно ще вляза ...