Home » Технологии » Защо е важно да имаме електронна поща към собствен домейн

Защо е важно да имаме електронна поща към собствен домейн

През последната година нараства броят на българските фирми и граждани, които осъзнават ползата на електронната поща, създадена към техен домейн, вместо безплатна уеб услуга. Това отчитат от екипа на най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ, която предлага неограничен брой безплатни имейл адреси към своите хостинг услуги. Компанията споделя, че за 2018 година към един закупен домейн, се създават средно по 5 професионални имейл адреса.

„Забелязваме положителна тенденция в писмената професионална комуникация на бизнесите – ако преди години имейл адресът беше просто средство за комуникация, без да се взема предвид типа услуга, то днес все повече клиенти осъзнават, че създаването и управлението на поща към собствения домейн е много по-лесно, удобно и води до по-добър бизнес имидж. Тя може да се използва лесно на всякакви устройства, както и през уеб интерфейс, което повишава гъвкавостта и мобилността. В добавка е много по-представителна и показва по-сериозно отношение към дейността на фирмата и комуникацията с различни контрагенти. Радващо е, че все повече наши клиенти държат на тези ползи.“ – коментира Цветелина Ненкова, маркетинг мениджър на СуперХостинг.БГ.

Едно от допълните предимства на електронната поща към собствен домейн е по-лесното създаване на подходящ адрес. Често когато използваме безплатна имейл услуга, има шанс името преди @ да е заето, защото услугата се използва от потребители по целия свят. Когато създаваме пощи към собствения си домейн, такава опасност няма. Създаването на поща към наш домейн ни дава възможността да брандираме имейлите си и да утвърдим името на своя бизнес успешно.

Не на последно място, използването на поща към закупен от СуперХостинг.БГ домейн, ни гарантира сигурна и навременна поддръжка, осигурявана от компанията 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, защита срещу нежелани писма (спам), както и срещу опити за злонамерени действия и хакване от неоторизирани лица.

Подходящи етикети (тагове): хостинг, СуперХостинг.БГ, електронна поща, имейл, email.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Екшън в Поморие: 3 часа полицията преговаря с въоръжен мъж

Въоръжен помориец е задържан от полицията в Бургас след 3-часови преговори с екип от психолози ...

Два протеста за честни избори

Два отделни протеста за честни избори организираха днес в Москва руските комунисти и привържениците на ...

Тялото на тази смърт

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Римското ...

Бой след 7-часово закъснение на полет (ВИДЕО)

Силно изнервени пътници предизвикаха бой в самолета на американската авиокомпания Delta. Причината е, че полетът ...

2 куршума спрели убиеца Мартин, повдигат му три обвинения

Два куршума в краката са спрели бягството на 21-годишния Мартин Трифонов при залавянето му в ...

Това надхвърля всички възможни гадости

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Скъпи ...