Home » Lifestyle » Защо да стартирате малък бизнес с www.Osem.bg
Osem.bg - Сайт за безплатни обяви, лесно купи и бързо продай

Защо да стартирате малък бизнес с www.Osem.bg

Знаете ли, че мъжете са с 14% по-финансово обезпечени по отношение стартирането на малък бизнес, сравнени с жените!

Това сочи проучване направено в САЩ.

Реализирането на собствения малък бизнес е възнаграждаващо, но то идва с много предизвикателства. Ново проучване, разглежда ролята на пола и възрастта в този сегмент, разкривайки някои ясни различия.

Изследването показа, че мъжете са по-финансово сигурни в управлението на малък бизнес, с 14% от 84% до 70%. Междувременно 32% от жените, заявяват, че желаят да научат повече за финансовото управление, сравнени с 23% от мъжете. С 30,2 милиона малки предприятия в САЩ през 2018 г., динамиката, различията в пола и възрастта ще помогнат на настоящите и бъдещите предприемачи да управляват бизнеса си по-ефективно.

В изследването участвали хиляди собственици на фирми.

Статистика на мъжете и жените предприемачи показали следните цифри. Различията между половете се свеждат главно до:48% от жените собственици на малки фирми търсят бизнес съвет от приятели и семейство, докато само 35% от мъжете правят това.

Когато наемат работници, 21% от собственичките на малки фирми търсят нематериални активи като страхотна форма, страст и ентусиазъм. Това обаче е важно само за 16% от анкетираните собственици на малкия бизнес. Друга разлика е как мъже и жени собственици на малки фирми се опитват да защитят своите компании.

72% от мъжете осигуряват на бизнеса си, стабилност, докато само 64% от жените правят същото. В данните тези, които са в очакване да направят печалба, за да осигурят бизнеса си. Жените водят категорията с 13% в сравнение с мъжете, които са едва 7%.

И така, какво общо имат собствениците на малки и средни предприятия?

Проблемът с паричните потоци е общ и за двата пола, като 65% заявяват, че това е основен финансов проблем.

Значението в идентифициране на разликите в притежаването на бизнес с търговия се свежда до различията в пола, ръст, възрастта и други демографски особености в сектора на малките предприятия.

Последното позволява на частни организации, публични органи и политици да разпознават проблемите и да намерят решения за тях.

Малките фирми могат да създават продукти и услуги за групата с недостатъчно обслужване, докато създателите на политики и публичните структури могат да предоставят стимули като данъчни облекчения, регулиране и други, за да насърчат развитието им.

На база тази информацията и когато се касае за онлайн търговия на дребно, може сами да подсилите бизнеса си с онлайн платформата: https://osem.bg.

Така ще имате един добър старт и един стабилен гръб в новите бъдещи планове със Сайт за обяви.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Ген. Константин Попов: Седем гигантски американски компании идват у нас

„Следващата седмица тук идват седем гигантски американски компании – като „Локхийд-Мартин“, „Нортроп-Груман“, ще имат разговори. ...

От Берлин до Бейрут – как клановете перат парите си

Накратко – клановете влагат престъпно придобитите приходи във фирми и недвижими имоти, след което правят ...

Бизнесмени връщат 80 млн. лв. за незаконни заменки

Над 80 милиона лева ще връщат фирми и физически лица, взели апетитни имоти по морето ...

Най-добрите български фирми

За осма поредна година бяха отличени най-добрите български фирми. В конкурса участват само компании с ...

ДНСК прекрати лицензите на шест фирми за строителен надзор

Със заповед на началника на Дирекцията за национален строителен контрол са прекратени удостоверенията на 6 ...

Мащабна спецоперация в квартал „Победа“ в Бургас

Мащабна полицейска операция по противодействие разпространението на наркотици, осъществяването на грабежи и кражби от търговски ...