Home » Lifestyle » Заради тези 4 неща хората може да ви отбягват
Заради тези 4 неща хората може да ви отбягват
Заради тези 4 неща хората може да ви отбягват

Заради тези 4 неща хората може да ви отбягват

Да се харесваш на околните е нормален стремеж, а е и приятно

Невинаги обаче представата на човек за собственото му поведение се покрива с реалността. Ако усещате, че все по-често ви изолират от компаниите или направо ви избягват, а кръгът от приятели и познати се стеснява, може би правите едно от тези 4 неща.

Говорите прекалено много или прекалено малко

Вербалното общуване е процес, при който всеки трябва да има възможност за изява. Това важи както за срещите между двама души, така и за компаниите. Ако се опитвате непрекъснато да сте център на внимание и да говорите дълго, ставате досаден. Рискувате да ви излезе името на човек, който не уважава останалите. Да си добър слушател е чудесно, но в разумни граници. Ако непрекъснато мълчите, е сигурно, че хората край вас ще се чудят какво кроите или пък просто ще престанат да ви забелязват.

Прекалено сте откровени

Това може да е фатална грешка на първа среща. Опознаването и доверието изискват време и ако от самото начало извадите на показ всичко, например се похвалите колко сексуални партньори сте имали, гарантирано човекът отсреща бързо ще загуби интерес.

Послъгвате

Всеки път хвърляте по някоя лъжа, която ви се струва безобидна, като целите да се представите по-добре пред околните. Истината обаче има способността рано или късно да излиза наяве, което гарантира, че ще бъдете разкрити. Освен това се смята, че да лъжеш е признак на слабост. Може да бъде особено фатално на първа среща. Защото колкото и да се опитвате да се представите в най-красивата светлина, няма как да успеете да го правите постоянно и в един момент човекът отсреща ще прозре реалността.
Източник: zdrave.to

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар