Home » Lifestyle » Захари Бахаров отказа на „Откраднат живот“
Захари Бахаров отказа на „Откраднат живот“
Захари Бахаров отказа на „Откраднат живот“

Захари Бахаров отказа на „Откраднат живот“

Графикът на актьора Захари Бахаров пълен за година напред

Най-скъпоплатеният роден актьор Захари Бахаров категорично отказа всякаква възможност да се появи в сериала „Откраднат живот“ – пише в. „България днес“. Продуцентите на няколко пъти са правили опити да го привлекат в тв поредицата. Според тях само той липсва, за да допълни тандема Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Владо Пенев. Графикът на Захари обаче бил запълнен поне за година напред и няма никакъв шанс да прави промени – отбелязва изданието.

„Знам какво ще правя в близката година. За следващите 6 месеца дори по дати имам разпределение. Няма как, при нас, актьорите, трябва да си подготвен отрано кога и къде ще снимаш“ – признава Захари Бахаров. Той вече има дати за постановката „Чамкория“ до края на март, като отново ще я представи и в Германия. В момента актьорът снима нов европейски сериал – „Баптист“.

Съвсем скоро той ще е на екран по БНТ с филма „Денят на бащата“. Сериите са снимани преди повече от година. Захари Бахаров трудно се съгласи да участва и в тази продукция.

„Не мислех, че е за мен. Но режисьорът ме убеди“ – твърди Бахаров.

Актьорът не искал да поема повече ангажименти и заради семейството си.

„Истината е, че съм семеен тип. Нищо, че ме изкарват някакво лошо момче. Децата ми растат много бързо и искам да имам време и за тях“ – категоричен е Захари Бахаров.

Захари Бахаров отказа на „Откраднат живот“

Бахаров участва в сериала „Баптист“

 

Източник: kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар