Home » България » Загиналият рапър Кобака въртял бизнес със заложни къщи

Загиналият рапър Кобака въртял бизнес със заложни къщи

Костадин Кобаков, който бе намерен тази сутрин в Пловдив мъртъв заедно с любовницата си, сякаш е предрекъл смъртта си в едно от последните си интервюта. През 2017 година той гостува в закритото вече предаване на Милен Цветков по „Нова телевизия“.

Поводът е издаването на новото му парче „Boom (Wake up)”, в което той пее срещу наркотиците. „Искам да покажа на всички, че може да се прави ъндърграунд рап, без да се пее агресивно за наркотиците“, казва той.

„Доста неща ми се случиха, след като прекъснах да пея, животът така ме завъртя. Не съм употребявал наркотици, само понякога с приятели“, твърди Кобака.

В това интервю Кобака коментира и най-известното си парче – „Не всичко е пари“. И точно там сякаш предрича смъртта си: „Истинската любов няма как да я купиш с пари. Може би любовта не е вечна. Преди 10 години имах любовна драма, когато чух една твоя реплика, Милене – сами се раждаме, сами умираме. Тогава това ми помогна в този ден!“

Костадин Кобаков е въртял бизнес със заложни къщи и интернет търговия, установи проверка на „Блиц“ в Търговския регистър. Доскоро тримата са управлявали „Заложна къща „Клипс“ в Пазарджик, но от края на миналата година тя се води само на името на баща му Атанас и майка му Доля.

Кобака записва първите си рап песни непрофесионално. През 1998 година официално започва музикалната си кариера, когато „Гумени глави“ издават първия му албум. Има общо четири албума.

През 2005 година той спира да се занимава професионално с музика и оттогава не е излизал на сцена. Независимо от това все пак продължава да прави музика. Последното му парче – „Събуди се“ е издадено през 2017.

Тялото на Костадин Кобаков и приятелката му бе намерено днес в автомобил, паркиран в гаража на кооперация. До него е имало портфейл с около 5 хиляди лева. Близки на рапъра предполагат, че той е влязъл в гаража с любовницата си и двамата са се задушили от газовете на автомобила. Кобака е имал апартамент в същата кооперация, но още не е бил обзаведен.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Всички са луди по гения Леонардо

Поради огромния интерес, свързан с изложбата, посветена на 500-годишнината от кончината на Леонардо да Винчи, ...

Голяма победа за Борис Джонсън

Борис Джонсън, фаворит за мястото на британската министър-председателка Тереза Мей, спечели най-много гласове на днешния ...

Германия и Украйна не могат да се разберат за руския газ

Позициите на Украйна и Германия по въпроса за „Северен поток-2“ са противоположни, но Киев е ...

Експерт за трагедията в Чешнегирово: Не са приложени мерките за безопасност

„Очевидно е, че мерките за безопасност не са приложени. Така разбирам аз, тъй като парашутът ...

Американската армия дава още $250 милиона на Украйна

Пентагонът обяви, че е одобрил военна помощ на стойност 250 милиона долара за подпомагане на ...

Как един украински олигарх надхитри Брюксел

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. С ...