Home » Любопитно » Забраниха на Миро да пее най-големия си хит (ВИДЕО)

Забраниха на Миро да пее най-големия си хит (ВИДЕО)

Две години след като песента „Гълъбо“, изпълнена от Миро, стана абсолютен хит, нейната авторка я подари на друг изпълнител.

От този понеделник тя зазвуча в нов, летен вариант. Нейният автор – поетесата и композитор Вида Пиронкова, повери изпълнението на младата певица Памела Калоянова.

Миро остана с пръст в уста, както и с абсолютната забрана да пее “Гълъбо” по време на свои участия. Сега, след като парчето се завърна с нов вариант и нов изпълнител, шансовете на Миро, отново да го запее пред публика, съвсем се стопяват.

По време на гостуването си в сутрешния блок на телевизия Bulgaria ON AIR, Вида разказа, че много трудно е взела решението да преправи песента. Целта на новото, модерно звучене на някогашния хит била да привлече младата аудитория.

Забраниха на Миро да пее най-големия си хит (ВИДЕО)

„Направихме една много смела крачка и от двете страни, но най-вече от страна на Памела, тъй като това е един наложил се хит и целия български народ много го обича. В началото беше трудно да вземем това решение, но в крайна сметка го направихме и реализирахме този проект. Старият вариант на песента вече е класика и ще бъде вечен. Сега търсим интереса на младата публика. Затова и направихме този по-танцувален вариант, който да звучи в клубове и дискотеки“, обясни авторката на песента, която бе придружавана от Памела Калоянова, на която сега е поверено изпълнението на „Гълъбо“.

Малко след като оригиналният вариант на парчето се завъртя в родния ефир, Миро и авторката на песента се скараха, припомня в. „България днес“. Заради спора им Вида забрани на Миро да изпълнява песента на живо.

„От днес нататък за всяко едно изпълнение на песента „Гълъбо“ моля да се обръщате единствено към мен. Който не го е направил, вече е получил нотариална покана“, заяви тогава Пиронкова, с което показа, че с Миро са развалили отношенията си.

Миро така и не е коментирал официално случилото се, но не веднъж е споделял, че това е една от любимите му песни и съжалява, че не може да я изпълнява.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Джигит кара в насрещното към Бургас (ВИДЕО)

С риск за живота си, шофьор кара в насрещното. Случката се развива по стария път ...

Хакери опитали да пробият и МВнР – неуспешно

От началото на годината е имало няколко опита за пробиване на информационната система на Министерство ...

Цветанов останал без пукната пара и само на кредити заради апартамента с асансьора

Бившият вече зам.-председател на ГЕРБ и шеф на парламентарната група на партията Цветан Цветанов е ...

Колко пари получават германските пенсионери? И кой ги плаща?

От 1 юли 2019 в Германия влезе в сила поредното увеличение на месечните доходи на ...

Вашият хороскоп за днес, 18.07.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Странно ще се чувствате днес, ще имате желание да направите чистка, ...

Добър избор в тежки за Европа времена

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Интригата ...