Home » За реклама

За реклама

Водещ новинарски сайт в България. Най-важното от страната и света. Навременно и обективно отразяване, търсене на всички гледни точки. Авторски репортажи, анализи, интервюта. Богата справочна част, информация за свободното време. Маркетинг и реклама в сайта на Novini365.com

Общи условия за маркетинг и реклама в сайта Novini365.com

Рекламата се осъществява чрез разполагане на рекламен банер, рекламно каре или рекламен текст със съответните размери в зависимост от избраната позиция.

Всички рекламни банери трябват да бъда предварително одобрени преди публикуването им на сайтовете.

Novini365.com не носи отговорност за съдържанието и истинността на публикуваните реклами.

Novini365.com е информационен портал, отворен към всякакви предложения за реклама, които трябва да бъдат съобразени с общите правила и тематиката на сайта. Не се допускат реклами с нецензурно съдържание, реклами насаждащи към етническа омраза, манипулиращи и измамни реклами.

Novini365.com е бързоразвиващ се сайт, с постоянна аудитория, която всеки месец нараства и може да бъде и Ваша. Цените за реклама се определят според рекламния период, мащаба на кампанията и разположението на самите реклами. Можете да изберете между ПР публикация (хроника, събитие, обръщение, послание), банер реклама, анкета или промоция на продукт.

Публикуване на ПР публикация, която остава завинаги в сайта – по договаряне.

Банер реклама за 1 месец с размер по избор – по договаряне.

Анкета в дясната част на сайта за 1 седмица – по договаряне.

Еднократна реклама на продукт в сайта и социалните мрежи – по договаряне.

Стани автор на новини и статии 

Коментирай чрез Фейсбук
За реклама
5 (100%) 1 глас (а)

Inline
Inline