Home » България » Взрив в кариера осуети чалга клип
Взрив в кариера осуети чалга клип
Взрив в кариера осуети чалга клип

Взрив в кариера осуети чалга клип

Изпълнителите Ирена и Александър, които са двойка и в живота, представиха новия си дует „Обещание“. Снимките на видеото обаче протекли изключително напрегнато и с много перипети, разбра репортер на „ШОУ“.
Младите звезди, които вече не са част от музикална компания „Ара мюзик“, избрали да снимат на кариера край Перник. Силни взривове осуетили плановете им и след дълго чакане накрая били принудени да сменят локацията.
На част от кадрите певицата тича с копие към любимия си. Трябвало да се получи максимално реалистична картина и Ирена да тича с всичка сила. „Имаше опасност да не се наръгам на копието, което беше истинско и много остро“, споделя пред наш репортер гласовитата изпълнителка.
Екстремните ситуации не свършват дотук. Накрая запалили едно пиано за по-добър ефект. „Ние с Александър снимахме на фона на горящото пиано, а то като пламна започнаха да хвърчат малки парчета към нас“, допълва тя.
„Песента е със специално послание към всички влюбени. Надяваме се да се превърне в най-слушаната песен по сватбите за първия танц на младоженците“, откровени са чалга звездите./show.blitz.bg

Източник: show.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар