Home » Истории » Врачки и ходжи ни морят с вода от мъртъвци
Врачки и ходжи ни морят с вода от мъртъвци
Врачки и ходжи ни морят с вода от мъртъвци

Врачки и ходжи ни морят с вода от мъртъвци

Нов бизнес от близо година се върти усилено у нас. В интернет масово се продава така наречената мъртва вода за направата на черни магии. Тя се изнася от моргата, твърдят запознати. Купували я ходжи, гадатели и врачки, както и самодейни магьосници, които искали да сторят лошо на някого.

Жертвите им много страдали, разболявали се от неизлечими болести и често умирали. В мъртвата вода се съдържала цялата негативна енергия и страдание на човека, който е починал, обясняват езотерици. Става въпрос за течност, с която се мият труповете. Пласьори на мъртвешката течност били най-често сестри и санитари в болницата. Чистачите нямали нищо против да подобрят материалното си състояние по време на изтощителните нощни дежурства, на които се извършвали и злокобните акции. „След като трупът бъде положен върху огромната маса, той се облива обилно с обикновен зелен маркуч, с какъвто разполага всеки градинар“, обяснява запознат с ритуала. Стичащата се вода се събирала в еднолитрови шишета от минерална вода.

Литърът от смъртоносния еликсир се търгувал за 50 лева. В повечето случаи по-вещите чародеи се нуждаели и от вещи на починалия, които също се заплащали. Ако предметът е златен пръстен цената се вдигала двойно. Най-често се прибират гребенчета, бельо, червило, огледало. Според видни имена в окултизма мъртвата вода носи кодирана информация, която сама по себе си не може да навреди, ала в комбинация между различните ритуали, в които се използва, тя придобива различни опасни и мистични свойства. Не без значение е и това от каква болест си е отишъл покойникът. Когато тялото е било пълно с ракови разсейки, например въздействието на водата ще се усети след часове. Този ритуал има силата на вуду магия. Жертвата си отива от света по мистериозен начин, дълго и мъчително, без поставена диагноза.

Последният такъв случай е на 48-годишната медсестра Надежда Вълчева, която повече от 10 години е била на легло. Според нейни съседки тя била в будна кома, мятала се между живота и смъртта и в малкото мигове, когато отваряла очи, погледът й само блуждаел и не можел да познае нищо и никого. Тя била в това състояние именно заради поглъщането на мъртва вода. Преди време имала конфликт с нейна колежка. Веднъж, докато двете били на работа, сестрата пила вода от чаша в сестринската стая. „Сега те чака кошмар. Усети ли? Вече те няма“, изшепнала в ухото й зловещо колежката. Надежда не усетила нищо, даже се усмихнала. Когато обаче се прибрала вкъщи, изпаднала в някакъв транс, престанала да се храни, не реагирала на нищо, сякаш я нямало и това продължило 10 години.

ПИК

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Икономист прогнозира предсрочно падане от власт на Борисов

Разпадане на управляващата коалиция, подобряване на бизнес средата и влизане в чакалнята на еврозоната, са ...

Студенти на протести в Гърция

Студенти организираха голям протест в Гърция, съобщи Евронюс. Протестите са организирани по повод 11-ти ноември. ...

Бойко Борисов: Последните 30 години са най-хубавото нещо в най-новата ни история ВИДЕО

Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни в новата ...

Кои са най-вкусните европейски храни?

Европа е много повече от просто древна история, крале и кралици, замъци и църкви. Европа ...

А1 се включи в инициативата „Мениджър за един ден”

За четвърта поредна година А1 се включи в глобалната инициатива „Мениджър за един ден”, която ...

Обраха колата на софиянка пред детето ѝ

Млада майка стана жертва на нагъл обир в столицата. Шокиращата си история сподели самата тя ...