Home » България » ВМРО: Вторият ни евродепутат ще е Андрей Слабаков

ВМРО: Вторият ни евродепутат ще е Андрей Слабаков

Голяма част от хората не излязоха да гласуват, защото кампанията започна мръсно и компроматно, макар и да не е прецедент. Хората които гласуваха за нас, са хора които гласуват патриотично, това са хора които наблюдаваха работата ни в последните години.

Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в предаването „Лице в лице“ по bTV след вчерашните избори за представители в Европейския парламент. Заедно с него, в студиото гост беше и първият в листата на ВМРО за евроизборите – Ангел Джамбазки.

„Не съм правил преференциална кампания за себе си. По време на тази кампания върху нас се стовариха негативите на четири партии – „Воля“, „Атака“, „Възраждане“ и „Презареди България“. Въпреки това благодарим на всички, които ни подкрепиха, които се обединиха. Ясно беше, че само ВМРО ще представлява националния интерес в Европейския парламент“, отбеляза от своя страна Ангел Джамбазки.

„От 17 човека в нашата листа, седем бяха от ВМРО, а останалите – други хора, с които сме работили. Така стимулирахме хората да се съревновават, дадохме възможност на хората да избират. Вторият мандат при нас ще бъде режисьорът Андрей Слабаков“, допълни Каракачанов.

Каракачанов и Джамбазки коментираха и „престрелките“ с коалиционния си партньор Волен Сидеров, лидер на „Атака“. По-рано днес Сидеров постави под въпрос „сексуалната ориентация“ на Джамбазки.

„Не съм нападал по никакъв начин Каракачанов, но през ноември 2018 година Джамбазки написа донос срещу мен. Там аз съм обявен за неприемлив. Питайте Каракачанов и Джамбазки през колко години си сменят мнението… О, тук се стреснах (чувайки, че е даден на съд от Джамбазки), много ме е страх, когато ме заплашват хора, които не са наясно със своята сексуална ориентация“, беше заявил Сидеров.

Чувайки думите на лидера на „Атака“ на видеозапис, Джамбазки избухна в смях.

„Когато някой говори такива неща, има проблеми със собственото си самоопределение“, лаконичен беше той.

„Аз настоявах трите партии да се явим заедно на изборите (визирайки ВМРО, „Атака“ и НФСБ). Не е сериозно това. Аз попитах Сидеров – как ще се погледнем в очите, толкова омраза… от телевизията му да влизат в кооперацията, където живея, докато съм на кампания в провинцията. Съседите да ми звънят, за да питат „абе, тука някакви искат да влязат в апартамента ти“. Нямам намерение да разрушавам коалицията заради личните емоции на някого“, сподели на свой ред Каракачанов.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

9 октомври 1974 г. : Умира Оскар Шиндлер

На 9 октомври 1974 г. на 66-годишна възраст умира Оскар Шиндлер. Oскар Шиндлер е немски ...

Мона Лиза се завърна у дома

Картината „Мона Лиза“ се завърна на обичайното си място в Лувъра – в обновената, освежена ...

Русия следи случващото се в Сирия

Русия призова днес да не се подкопава мирното уреждане на конфликта в Сирия, където кюрдите ...

Ето как са заловили екслегионера от Орешник

37-годишен мъж, заподозрян за тежко престъпление, е задържан от екипи на СОБТ, съобщи главният секретар ...

На какво ще разчита новият проект на Слави?

Учредяването на партията на Слави Трифонов „Няма такава държава“ в събота повдигна редица въпроси от ...

Google изгражда центрове за данни в Тайван

През 2007 г. Google обяви плана си за изграждане на центрове за данни в Азия. ...