Home » Без цензура » Вижте огромния палат на скандалния общинар от БСП Бенчо Бенчев, арестуван с Митьо Очите и бандата му! (СНИМКИ)

Вижте огромния палат на скандалния общинар от БСП Бенчо Бенчев, арестуван с Митьо Очите и бандата му! (СНИМКИ)

Снимки от напускането на бургаския арест на общинския съветник от БСП Бенчо Бенчев публикува „Булфото“.

Соченият за участник в организираната престъпна група на Митьо Желязков-Очите беше придружаван от адвоката си Бойчо Боев. Както Новини365 съобщи, Бенчо Бенчев и бившият депутат от ДПС Несрин Узун засега остават без обвинения за участие в организирана престъпна група. Това съобщиха от Специализираната прокуратура. Те и другите четирима, които бяха задържани в Истанбул заедно с Димитър Желязков – Митьо Очите, са освободени от ареста на бургаската полиция.

Бенчо Бенчев се прибра в къщата си в бургаския квартал „Меден рудник“.

До Бенчо неотлъчно е съпругата му Мария. Семейството му го прибра от ареста, където той престоя едно денонощие след екстрадицията, заедно още 6 души от Истанбул вчера рано сутринта. (Офис на фирма на Бенчев). Вече над 30 различни адреса, свързани с престъпната група, бяха претърсени, включително и домашните адреси на лицата, предадени на МВР от турската страна. Голямо количество оръжие и боеприпаси бяха открити в бургаския общинар от групата на БСП Бенчо Бенчев, който бе арестуван заедно с Митьо Очите в хотел в Истанбул.

По първоначална информация полицаи са проверили и автомобилите на бизнесмена – съдружник във фирмата „Аркус-Сигурност“, където Желязков е казвал, че е консултант.

„Намерено е черно счетоводство в дома му с определени бележки колко пари да се дадат на лидера на престъпната група“, посочи зам.-главният прокурор Иван Гешев. Той добави, че на 3 август вечерта (малко след издаването на Европейската заповед за арест) Димитър Желязков е влязъл в Турция с кола на фирма на Бенчо Бенчев, който е бил заедно с него. На името на общинския съветник и на още един български гражданин са се водили стаите в хотела на пл. „Таксим“. Желязков не е бил регистриран като гост.

Офис на фирмата на Бенчо Бенчев

Палата на Бенчо Бенчев

Общинаря от БСП Бенчев палат

Имението на Бенчев

Източник: Блиц

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар