Home » Lifestyle » Вижте новото начало на Джей Ло
Вижте новото начало на Джей Ло
Вижте новото начало на Джей Ло

Вижте новото начало на Джей Ло

Вижте нивото начало на Джей Ло. Да, Латино дивата е на своите 49 години, но в бизнес като музикалния е истинско чудо, че е сред малкото които могат да се задържат за дълго на върха.

Както танците, така и пеенето са нейната стихия, често се занимава и с мода и реклама, и то доста успешно. Тя има усет към модерното, умее да увлича мнозина след себе си, радва се на милиони последователи и все още невероятни продажби. Не слиза и от световните класации.

Освен това, Лопес е истинска конкуренция на младите красавица в бранша. Макар и над 40 г. тя е сред най-харесваните, винаги е в класациите за най-привлекателни известни дами. Ето че вече е решила да канализира тази своя страст и опита да се поддържа и изглежда добре в ново бизнес приключение.

Вижте новото начало на Джей Ло

Джей Ло

А ние както множеството й фенове сме уверени, че и тук тя ще спечели последователи. Певицата обяви, че навлиза в козметичния сегмент и подготвя продукти с нейна марка. Тя ще предложи материали, които са натурални и биха подмладили дамите, както самата тя коментира с времето всяка жена усеща промените, но има много начини да продължи да бъде красива и чаровна. А както цитират и от Ева, тези продукти, основно грижа за кожата, са реклама на нейната представа за това как да сме хубави и поддържани. Е, каква по-хубава жива реклама от Джей Ло, бихме добавили само и ние.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар