Home » Без цензура » Вижте луксозният палат на Владислав Горанов, който успя да вдигне само с 1 депутатска заплата (СНИМКИ)
луксозният палат на Владислав Горанов

Вижте луксозният палат на Владислав Горанов, който успя да вдигне само с 1 депутатска заплата (СНИМКИ)

Националният обект, какъвто е по мащаби замъкът от бетон и дърво, се намира в елитната вилна зона край София „Ярема“.

Това съобщиха за Novini365 комшии на обекта, които са сащисани от колосалните размери на строежа. Първо мислехме, че ще се вдига резиденция, но охраната сподели, че министър Горанов вдига къща. Имотът ще струва между 1-1,5 млн лв, смятат брокери на недвижими имоти, които помолихме за експертна оценка. По наша оценка обаче, „скромната къщичка“ на любимият министър на Бойко Борисов ще струва поне 3 млн. лв.

Обзавеждането можело да вдигне цената още. 

До имота на министъра със същото темпо и размах се строи и друга огромна сграда. Не успяхме да узнаем чия собственост е, но строители твърдят, че е на близък на Горанов.

Изсечени са десетки дървета, разкопан е огромен терен от Витоша, за да се издигнат въпросните култови сгради. Култови, защото напомнят за мащабите от времето на култа към личността в СССР и първите години след победата на социализма в България.


Много е вероятно грандоманския строеж да не се води на името на Владислав Горанов, а на негов близък или фирма. Със сигурност обаче е негов, защото идва да контролира обекта и се кара ако нещо не му харесва, категорични са съседи и охранители.


Строителството продължава с пълна сила.


Колко декара витошка гора е изсечена – знаят само строителите и министър Горанов.


Скоро по тези стъпала ще преминават скъпи гости на семейството, далеч от любопитни очи…

Оценката на премиера за министър Владислав Горанов чухме в петък сутринта по Нова телевизия. Г-н Борисов заяви че е много доволен от работата на Горанов. Сигурно. Само много способен човек може да съчетае многобройните служебни задължения, строителството на уютно семейно гнездо в планината и преследване на недоволните от модела #Кой. Неслучайно и Пеевски толкова го харесва…

Палата на Владислав Горанов

Източник: frognews

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар