Home » Свят » Вижте какво установиха след отворения гроб на Наим Сюлейманоглу! Има резултат от ДНК теста  (ВИДЕО и СНИМКИ)
Вижте какво установиха след отворения гроб на Наим Сюлейманоглу! Има резултат от ДНК теста  (ВИДЕО и СНИМКИ)

Вижте какво установиха след отворения гроб на Наим Сюлейманоглу! Има резултат от ДНК теста  (ВИДЕО и СНИМКИ)

Има резултат от ДНК теста.

ДНК тестът доказа, че японката Секаи Мори е дъщеря на легендата на световните щанги Наим Сюлейманоглу, съобщиха медиите в Турция. След кончината на Джобния Херкулес на 18 ноември 2017-а, 27-годишната Мори заведе дело за доказване на бащинство, с което си навлече гнева на другите му дъщери. Именно след настояване от японката се наложи отварянето на гроба на Наим, за да се осъществи извършването на теста.

Според резултатите от съдебната експертиза Секаи Мори е негова дъщеря от връзката му с бившата японска журналистка Киоки Мори.

При това положение наследството на великия спортист ще трябва бъде разпределено между четирима наследници.

Родения на 23 януари 1967 година в кърджалийското село Птичар Наим Сюлейманоглу има четири деца от три различни жени. След смъртта си той остави в наследство четири-пет недвижими имота и парична сума от 2 млн. лири, които в момента се равняват на около 640 хиляди лева. Четири месеца преди кончината си той е превел по сметката на брат си Мухарем други 2 милиона лири.

Вижте какво установиха след отворения гроб на Наим Сюлейманоглу

Наим Сюлейманоглу

Има резултат от ДНК теста

ДНК тестът доказа, че японката Секаи Мори е дъщеря на легендата на световните щанги Наим Сюлейманоглу, съобщиха медиите в Турция.

ДНК тестът доказа, че японката Секаи Мори е дъщеря на легендата на световните щанги Наим Сюлейманоглу

 

Източник: БЛИЦ СПОРТ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар