Home » Бизнес » Вино, шоколад и още нещо

Вино, шоколад и още нещо

Вино и шоколад – може би щом говорим за сетива, то този текст би изглеждал напълно завършен със споменаването на тези две думи. Но представете си, ако към тях прибавим и ароматен топъл хляб. Какво би станало тогава? Истински празник на сетивата. Именно такъв ще предложи на своите посетители новата платформа за събития „Сетива без граници“.

Фестивалът за ценители „Сетива без граници“ ще се проведе на 8 ноември като съпътстващо събитие към международните изложения Интерфуд & Дринк и Салон на виното в Интер Експо Център.

Провокация

Вратите на зала 6 в международния изложбен център ще отворят точно в 19:00 часa. Тогава ценителите на добрия вкус ще имат възможността да станат част от една вълнуваща провокация на сетивата с нощна разходка с дегустация на вино, шоколад, хляб, кафе и различни гурме храни. Допълнителна нотка вдъхновение ще внесат семинарите, демонстрациите и дегустациите“, разкриват организаторите.

Визия

„Сетива без граници“ впечатлява и със своята визия. Още преди първото си издание тя бе избрана за първи подгласник на победителя в тазгодишното издание на Международния конкурс за панаирен плакат. Престижната надпревара, единствена в света, се организира по инициатива на Международния панаир Пловдив в партньорство с Международната асоциация на изложбената индустрия (UFI). В 23-ото му издание се състезаваха 50 плаката на изложбени центрове от 14 държави. Конкурсът демонстрира развитието на графичния дизайн и уникалните визуални решения, чрез които се популяризират изложбени събития.

“Поздравления за модерния, завладяващ и изискан дизайн на плакатa!”, отбелязват организаторите от UFI в поздравителния си адрес до Интер Експо Център. Награждаването на финалистите и победителите ще се проведе по време на UFI Global Congress в Банкок на 6 ноември. Това ще се случи ден преди в Интер Експо Център да започнат международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО и #RETAIL SHOW. Създавайки своеобразна вселена за хранително-вкусовия сектор, те ще отворят врати от 6 до 9 ноември, приемайки представители на бизнеса, специалисти и ценители от целия свят.

Със своята богата програма и впечатляваща визия първото издание на новата платформа „Сетива без граници“, дава заявка да се превърне в запомнящо се събитие, за което ще се говори дълго. Ценители сте на изтънчения вкус? Не пропускайте да се потопите в този празник на сетивата! Направете своята регистрация за безплатно посещение: ТУК .

София / България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Две жертви на наводнението във Венеция

Има две жертви на наводненията във Венеция, съобщава италианската телевизия „Скай Ти Джи 24“, цитирана ...

Над 27 000 км от инфраструктурата се поддържа цифрово

„В наши дни не можем дори и да си представим какъв би бил животът без ...

Маската 10 ноември

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Коментар ...

Николета подпали кухнята (СНИМКА)

Чудесата започнаха да се случват още преди Коледа. Доказателство за това е Николета Лозанова, която ...

Майкъл Блумбърг официално обяви кандидатурата си за президент на САЩ

Майкъл Блумбърг обяви официално кандидатурата си за президент на САЩ, съобщи Би Би Си. Той ...

Сашо Кадиев шокира с безумно скъпа покупка (СНИМКА)

Американското турне на Сашо Кадиев ще се окаже доста доходоносно, противно на спекулациите от злите ...