Home » Клюки » Виктор Калев умира от глад, но все още не ще при Слави!
Виктор Калев умира от глад, но все още не ще при Слави!
Виктор Калев умира от глад, но все още не ще при Слави!

Виктор Калев умира от глад, но все още не ще при Слави!

Виктор Калев е закъсал за пари, но продължава да се надява, че ще успее да се справи сам с неприятната ситуация!

Виктор Калев сериозно е закъсал за зрители. Актьорът е на път да остане без работа, тъй като интересът към единственото му представление „Грамофонът“ драстично е спаднал. Други ангажименти той засега няма, пише HotArena.net.

Надписът „няма билети“ отдавна е само хубав спомен за бившия любим актьор на Слави Трифонов. Заедно с моноспектакъла гасне и звездата на Виктор Калев, който вече две години няма никаква работа, като се изключи краткият му ангажимент в журито на „Като две капки вода“ през 2017 година. Зрителите, които искат да гледат „Грамофонът“, намалявали всеки месец, което предвещава истински финансов крах за Калев.

Въпреки че в момента текат кастинги за актьори при Слави Трифонов, Калев нямал никакво намерение да се връща при бившия си работодател, пише „Уикенд“.

Виктор Удобното, както нашумя преди време в „Каналето“, напусна „Шоуто на Слави“ след цяло десетилетие в него. След това започна солова кариера в театъра, но успехът й се оказа твърде кратък.

Актьорът все още имал малко спестявания, от които живеел, но и те скоро щели да привършат. Единственият изход за него е да си намери работа с постоянни доходи, каквито имаше при Слави.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар