Home » Зодии » Вашият хороскоп за днес, 30.04.2019 г.

Вашият хороскоп за днес, 30.04.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Инициативността ви и желанието ви за изява може да се сблъскат с незаинтересоваността на висшестоящите. Не се отказвайте от намеренията си, ако е нужно потърсете подкрепата на професионални организации.

Телец

Грижите и проблемите около дома ви ще се увеличат, все има още нещо, което желаете. Не пренасяйте проблемите си от работа у дома, само ще нагнетите обстановката, има достатъчно други теми за разговор.

Близнаци

Подредете си отрано нещата, за да избегнете недоразуменията. Слушайте по-внимателно, онова което ви казват. Денят би могъл да е много успешен, ако сами не си поставяхте капани поради разсеяност.

Рак

Работа и действие ви чакат днес. Не вършете нещата механично, не си създавайте допълнителна работа, просто бъдете наясно каква е крайната цел и я следвайте.

Лъв

Малко наивни ще сте днес, особено в любовта. Така е, вашата тактика е искреността и с нея обезоръжавате хората. Днес избягвайте да рискувате по финансови въпроси, бъдете самонадеяни на други поприща. Определено ще пръскате повече, отколкото имате, а това не е добре в дългосрочен план.

Дева

След почивката вече не ви свърта на едно място, не се притеснявайте все ще се намери кой да ви ангажира вниманието. Мислите за служебни неща може своевременно да стъжнят доброто ви настроение, но щом сте такива работохолици…

Везни

Със своя чар днес може да постигнете невероятни неща. Покажете загрижеността си към другите, бъдете мили и сговорчиви, агресивният подход не е толкова модерен. Просто бъдете много деликатни.

Скорпион

Има какво да се направи по финансовото ви състояние. Бъдете активни, търсете алтернативи и съставяйте план за действие. Важна е собствената ви инициатива.

Стрелец

Днес ще сте склонни да спорите и да търсите несъществуващи проблеми. Не отменяйте личен ангажимент заради служебни въпроси, защото после може горчиво да съжалявате.

Козирог

Не пренебрегвайте всичко заради работата си, все пак имате и личен живот. Добре е да помислите за разтоварваща диета, а не да доизяждате всичко, което е изостанало.

Водолей

Мислите за любим човек ще ви поддържат бодри, но може да сте малко разсеяни на работното си място. Любовта ще ви вдъхва нови идеи и е добре, ако се опитате да ги реализирате.

Риби

Добре е да сте по-сдържани в изказванията си. Има хора, които искат да ви злепоставят, така че трябва да сте внимателни къде и с кого какво споделяте. Заключвайте си къщата и скрийте добре ценните вещи, за да не викате дявола, както се казва.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Докога данъкоплатците ще издържат музея на Тодор Живков в Правец?

За всеобщ наш срам, българските институции и до днес не предприемат каквито и да е ...

НСО се превърна в бурлеска на УБО

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. На ...

Русия и Китай искат свикване на Съвета за сигурност

Русия и Китай са поискали Съветът за сигурност на ООН да се срещне днес заради ...

Вашият хороскоп за днес, 22.08.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще трябва да балансирате професионалните ангажименти с личните. Сутринта може да ...

Тръмп умее да смята. Затова иска Гренландия

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Огромни ...

Брекзит без сделка е най-вероятен, смята Франция

Франция смята, че Брекзит без сделка в момента е най-вероятният сценарий, след като британският премиер ...