Home » Зодии » Вашият хороскоп за днес, 07.05.2019 г.

Вашият хороскоп за днес, 07.05.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще имате чувството, че ви отказват полагащото ви се, а всъщност просто трябва да изчакате известно време. Казано накратко – днес сами си създавате проблемите. Опитайте да изчистите ума от многото мисли, останете за кратко в пустота и след това ще се почувствате като преродени. Просто трябва понякога да ‘рестартирате’ ума, за да започнете начисто.

Телец

Днес ще сте трудолюбиви и търпеливи и ще очаквате същото и от другите. Е, понякога очакванията се разминават с действителността, но е важно да запазите самообладание. Избягвайте да изпадате в ненужни детайли, да правите нещата като ‘кон с капаци’. Търсете оптималното, ефективното и полезното.

Близнаци

Ще действате доста неразумно, защото преценките ви са емоционално оцветени. Много напрежение, неспокойствие и възбудимост ви носи това. Важно е да управлявате емоциите си интелигентно. Ако не знаете какво да правите, просто вземете един лист и опишете всичко онова, което ви създава напрежение или напишете писмо на човека, който ви дразни. Самият акт на това действие освобождава енергията на раздразнението и неспокойствието. Запазете написаното, не го давайте на никого. После продължете с нови сили и чисти намерения.

Рак

Днес ще сте чаровни и мили, общуването ще ви се отдава с лекота и все пак нещо ще ви липсва. Постоянно ще се притеснявате за какво ли не, ще се чувствате отговорни, длъжни. Всъщност, знаете, че всичко е въпрос на собственото ви усещане за нещата, променете отношението си и всичко ще изглежда различно. Ако ви е трудно, просто се запитайте – защо правя нещата така, защо ми е това и си отговорете възможно най-искрено. Отговорите също променят нещата.

Лъв

Изпитвате нужда да докажете собствената си значимост, което ще ви направи лидер, там където сте. Най-важното обаче е да има резултат от усилията и разбира се от значимостта ви. Значими сте в какво, за кого, как точно?

Дева

На дневен ред ще бъде съотношението между труда и почивката. Понякога е добре да давате отдих не само на тялото, но и на мислите си. Знаете, че здравият дух вирее в здраво тяло, направете нужното.

Везни

Оптимизъм, спокойствие и ведрина са ви подготвили звездите за днес, остава да се възползвате от тях. Избягвайте да се обиждате и да критикувате. Правете нещата бавно и спокойно, влагайки своето вътрешно усещане за баланс и красота.

Скорпион

Още от началото на деня ще се чувствате уморени. Вземете мерки, от изключително важно значение е да редувате усилията с почивка. Приключете, каквото сте си наумили, за да не гледате с гняв назад.

Стрелец

Днес може да се развихрите, светът ще има нужда от вашия поглед, от вашите въпроси и напътствия. Споделяйте опита си, но не се натрапвайте. Давайте съвети без да прекалявате. Просто бъдете приятел с всички и с котките дори, всеки има нужда от едно приятелско рамо и една голяма усмивка.

Козирог

Красотата и нежността ще са нещо важно за вътрешния ви свят, но днес навън ще се стремите към контрол и крайни резултати. Светът е прекрасно място, когато има ред и знаеш кога какво да очакваш, нали? Ваша е мисията да създадете структурата и плана, който да се следва. И вие можете да го направите съвестно и отговорно.

Водолей

Свобода, пътешествие, приключения, какво по-подходящо време-пространство и състояние да тръгнете със стари и да срещнете нови приятели. Е, понякога прозата е около вас и просто трябва да я украсите с една усмивка, с един жест, с една надежда. Ден да вдъхновявате другите.

Риби

Понякога, само понякога, се събуждате с вяра, с усмивка, с добро настроение, а днес ще се събудите с въпроси. Ден за търсене на отговори, ден за търсене на себе си, ден за промяна на въпросите и на отговорите. Опитайте да не се измъквате, а да се гмурнете в новото приключение. Понякога тъгата носи радост, изследвайте я.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Смразяващи подробности за клането в Петрич

54-годишният Васил Василев, който едва не уби жена си днес около обяд в Петрич, вече ...

Мъж наръга няколко пъти съпругата си в Петрич

Мъж наръга жена в Петрич. Инцидентът стана днес около обяд в дома на семействотo. При ...

Тръмп заплаши Франция с мита, каквито не са виждали досега

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп пристигна във френския курорт Биариц, където от днес до ...

Туск за срещата на Г-7: Тежко изпитание!

Започващата днес среща на върха на Г-7 ще бъде тежко изпитание за единството и солидарността ...

Жена от народа с минало в излишък

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Вагонът ...

Ердоган отлита за Русия

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган ще бъде във вторник на еднодневно посещение в Русия, потвърди ...