Home » Lifestyle » Върнаха медала на Катрин Тасева, тя се разплака в ефир
Върнаха медала на Катрин Тасева, тя се разплака в ефир
Върнаха медала на Катрин Тасева, тя се разплака в ефир

Върнаха медала на Катрин Тасева, тя се разплака в ефир

Гимнастичката Катрин Тасева, която дари златния си медал и бухалките си за благотворителност, си ги получи обратно от анонимния дарител, който ги откупи преди месец.

Всичко това стана в судиото на „120 минути“, а водещият Светьо Иванов изненада истински спортистката, като я попита: „Ти сега можеш ли да си познаеш бухалките, които дари за благотворителност?“. Тя потвърди, а той ѝ подаде две бухалки с въпроса – „Това ли са те?“.

Катрин се просълзи, а Светльо Иванов обясни, че човекът, който ги е откупил за солидната сума от 10 хиляди лева, желае да остане анонимен, но иска да ѝ върне спортните отличия, за да ѝ покаже, че доброто се възнаграждава.

Катрин бе изключително трогната от жеста и видимо притеснена си сложи златния медал отново, а водещият завърши предаването с думите, че доброто е анонимно, защото то живее във всеки от нас.

Доброто няма име. Катрин Тасева, ти си пример за всички жени.

Вдъхновяваш ни, за което ти благодарим! * Катрин продаде медала си в полза на Иван Тодоров, спортист с диагностициран тумор на десния крак, който се нуждаеше от 50 000 евро за лечение. В противен случай можеше да изгуби крака си. Към днешна дата сумата е събрана, а шансовете Иван да не изгуби крака си са наистина големи.
woman.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар