Home » България » Валери Симеонов: БСП искаха да унижат Пламен Георгиев

Валери Симеонов: БСП искаха да унижат Пламен Георгиев

Не беше красиво това, което демонстрира Народното събрание пред българския народ. Пламен Георгиев е подал оставка и има право на достойно оттегляне от поста, който е заемал. Можеше да бъде проявен такт, уважение, да се запази достойнството на човека. Това, което направиха БСП, беше изключително грозно. Те искаха да го унижат, да го смачкат, да се гаврят. Това заяви в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” по Нова телевизия лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Той коментира и създаването на временна анкетна комисия за хакването на НАП.

„Естествено, че нищо няма да установят. Там всичко е ясно”, заяви Симеонов. Относно исканите от страна на БСП оставки, включително и тази на министър Владислав Горанов, лидерът на НФСБ коментира, че това не е конструктивна опозиция.

„Тук имаме работа с хаотична, скандална опозиция, която за всяко нещо иска оставки, от всяко нещо иска да направи скандал”, коментира Симеонов.

Преди това той коментира и отношенията с Волен Сидеров и „Атака“.

„Има си коалиция „Обединени патриоти”, тя продължава да съществува. Тя просто е намалила състава си с една партия. Вече е НФСБ и ВМРО. Не е голяма драма”, заяви Симеонов.

По думите му Волен Сидеров беше отстранен като председател на ПГ на ОП, защото не идваше на работа.

На въпрос дали би станал председател на групата в парламента Симеонов отвърна, че няма властови амбиции, нито иска да коментира „Нероден Петко“.

,,Такъв е моделът на поведение на мен и на моята партия – елементарен. За мен е важно нещата да се казват в очите, да се поставят ангажименти и да се изпълняват. За мен всяка една поставена цел трябва да се изпълни. Успял съм да изградя мостове към българските общности в чужбина, успял съм да помогна на отделни бизнеси, в това число и покрай Закона за шума, благодарение на който сега хората могат да отидат на почивка и наистина да си починат. Моята цел е била българският туризъм да бъде пренасочен към по-платежоспособните чуждестранни туристи. Освен това Законът за шума ще даде възможност на семейства, на пенсионери, на работен персонал да си починат, за да може утре, като отидат на работа, да бъдат усмихнати пред чужденците. Така се повишават приходите от туризъм“, обясни Валери Симеонов.

,,В Закона за концесиите нищо не е променено. Плажовете пак ще бъдат давани на концесия от Министерския съвет, а не от Министерството на туризма, както твърди Николина Ангелкова. Всичко ще си бъде както досега – “на тъмно“, взимаш документи, подписваш ги и това е. Пак няма да има никаква прозрачност. За жалост всички тези положителни промени с шума и преместваемите обекти стигат до пясъка и там е тоталният срив, защото там идва татуираната мутра и казва 20 или 30 лева за чадър и шезлонг. Не искам да бъда лош пророк, но този процес ще продължава и поради тази причина българите показаха червен картон на Министерството на туризма и отидоха в тъпата и скучна Гърция“, добави в заключение Симеонов.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Външно: Отново ще има протести в Барселона

За вечерта на 20 октомври в социалните мрежи отново е свикана демонстрация пред някои правителствени ...

Какво ще стане с нас, ако ядем по една краставица на ден?

От столетия краставиците са популярна храна в цял свят, а в Индия са се използвали ...

Кюрдите бягат от границата с Турция

Представителят на „Сирийските демократични сили“ Редур Халил заяви, че войските им ще се изтеглят от ...

Вальо Михов: Футболът в БГ е честен, не е като в Европа

Членът на Изпълкома на БФС в оставка Валентин Михов даде интервю за БНР. В него ...

Бившата жена на Филип Аврамов му намери заместник

Бившата жена на Филип Аврамов показа, че отново е щастлива, след като през последните три ...

60-милионна покупка и „белият” балон” в Мадрид се спукат

Бяха нужни 9 кръга, за да се спука „белия” балон”. Това е само една от ...