Home » България » В опит да си направи ПР Бойко чете Корана, изобщо не познава Библията! Срам и позор! (ВИДЕО)
Бойко чете корана

В опит да си направи ПР Бойко чете Корана, изобщо не познава Библията! Срам и позор! (ВИДЕО)

Бащицата, падишахът и слънцето на народа Бойко Борисов за пореден път не му се получи нито чувството за хумор, нито подмазването, нито недомисления ПР.

На поредното рязане на лента из България, премиерът се похвали, че е чел за първи път Корана, като благодари на мюфтията за скъпия подарък. Освен това се опита да се пошегува сам със себе си и огромната библиотека в главата си като каза пред събралото се множество:

“Това ми е първият път когато чета…на микрофон имах предвид.” Чуват се спорадични кратки смехове на публиката.

“Той е който строи земята да е постеля за вас прокарва пътища за вас”, продължава Бойко да чете и се обръща към православните отци, които също са на откриването: “Не знам, в Библията пише ли нещо за пътища? В Корана това го пише.”

То бива подмазване, бива кух ПР, но подобна огромна премиерска излагация няма по света. У нас често се случва. Като си много набожен, поне малко от малко трябва да си наясно какво пише в Библията, християнинът Борисов, който бяга от ретроградния Меркурий.

Колкото и да му се иска, няма как да бъде ” и пътят, истината и животът”. Минимум един цитат от Библията за пътища, дори най-известният…

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар