Home » България » Ужас в Айтос: Циганска орда преби до безобразие Пламен, остави го да лежи в локва кръв насред пътя, а после нахлу в дома на баба му и… (СНИМКА 18+)
Ужас в Айтос: Циганска орда преби до безобразие Пламен, остави го да лежи в локва кръв насред пътя, а после нахлу в дома на баба му и... (СНИМКА 18+)
Ужас в Айтос: Циганска орда преби до безобразие Пламен, остави го да лежи в локва кръв насред пътя, а после нахлу в дома на баба му и... (СНИМКА 18+)

Ужас в Айтос: Циганска орда преби до безобразие Пламен, остави го да лежи в локва кръв насред пътя, а после нахлу в дома на баба му и… (СНИМКА 18+)

Пияни и дрогирани цигани – клиенти на ново заведение, твърдят, че вътре няма място за българи, които били гяури

Часът е малко след полунощ. Пламен Николов и приятелят му от детинство Илиян Йовчев влизат в новооткритото заведение „Арабски нощи”, намиращо се в началото на ромската махала в Айтос, за да купят две бири. Вътре има 10-15 роми. Пламен вади 205 лева от джоба на дънките си, плаща 5 лева за двете бутилки и двамата се отправят към изхода, когато чуват заплахи – да не стъпват повече вътре, защото заведението не е за гяури. „Не обърнах внимание на заканата, защото ми се стори, че вътре има и цигани от по-големите, с които се познаваме от деца,  просто си тръгнах”, казва Пламен пред Флагман.

Двамата приятели се отправят към къщата на 76-годишната Йорданка – бабата на Пламен, живееща на ул. ”Бяло море” 32. Между заведението и къщата има не повече от 300 метра.

Пламен е студент по мениджмънт и хотелиерство във филиала на Нов български университет във Варна. Лятно време работи в хотел „Калина гардън” на Слънчев бряг, за да не товари родителите си финансово. До 3-годишна възраст  живее при баба си, след което семейството му се мести в апартамент в центъра на Айтос. През последните две години обаче внукът по собствено желание се мести да живее при баба си постоянно, за да се чувства тя по-сигурна сред все по-нетърпимото ромско присъствие, чиято численост расте в бързината на геометрична прогресия.

Двамата младежи са пили по две бири през цялата вечер, за което има свидетели, напълно адекватни са и не отговарят на провокацията на ромите.

Засега не е ясно какво точно е подразнило клиентите на новото заведение, след като нежеланите българи са влезли в него за пръв път, но по всяка вероятност са засечени и парите, които е държал Пламен в ръцете си като обект на посегателството.

Важно е да се уточни, че това е версията на приятели на двете момчета, които алармираха за случилото се, на показанията на бабата и на Пламен, както и на описание на фактическата обстановка по тел.112. Официално изявление от МВР няма.

По думите на Пламен, който е в тежко състояние и едва диша, връзка с Илиян той няма и до момента и смята, че нещо непоправимо се е случило с него в тъмното.

Ето и развоят на мелето на ул.”Бяло море” в Айтос:

Около десетина млади мъже, повечето дрогирани и пияни непълнолетни момчета, единият размахва нож, нападат двамата приятели и започват свирепа саморазправа с ритници и юмруци. Отнемат парите и телефона на Пламен, оставят го да лежи в локва кръв. Той не знае какво са причинили на  приятеля му и се притеснява да не е мъртъв, тъй като е видял острието на ножа.

„Звъня му, но телефонът му е изключен – моля ви да направите всичко възможно да оповестите случилото се и да го открият, не знам какво е състоянието му. Идете при баба ми – тя е напълно беззащитна. Сега се притеснявам, че като дам гласност, ще стане по-лошо за нея!”, каза едва-едва пребитият младеж.

Неврохирурзите установяват, че е счупен носът му,  има контузии по главата, сътресение на мозъка и натъртен гръден кош, коленете му са в рани, отекла от удари е горната част на дясната му ръка,  утре му предстои и първа операция в отделението по УНГ, както и скенери на крайниците.

Ужас в Айтос: Циганска орда преби до безобразие Пламен, остави го да лежи в локва кръв насред пътя, а после нахлу в дома на баба му и... (СНИМКА 18+)

Пламен успява да стигне до къщата на баба си и започва от улицата да вика, да я събуди, за да се обади на тел.112 за случилото се. В този момент обаче положението се влошава, ордата става все по-голяма, тъй като от махалата се втурват допълнително освирепели без причина биячи. Чули са, че става някакво меле и по закона на джунглата всички се насочват към къщата на старата жена. Пламен и баба му опитват да крепят с телата си входната врата, която не издържа, макар и заключена. Ромите успяват да я изкъртят и почват да трошат вътре, но чуват сирена на задаваща се полицейска кола. Ако патрулката не е реагирала на секундата след подадения сигнал от тел. 112, със сигурност тази сутрин в Айтос щяха да намерят труповете на двете беззащитни жертви.

Ужас в Айтос: Циганска орда преби до безобразие Пламен, остави го да лежи в локва кръв насред пътя, а после нахлу в дома на баба му и... (СНИМКА 18+)

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Камион скъса гума на Тракия, затвориха магистралата

Затварят участък от автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас заради инцидент с товарен камион в района ...

Мистериозна фигура на закона почина от рак

На 50 години в Айтос е починал от скоротечен злокачествен тумор някогашният бивш спецполицай №1 ...

Софи Маринова: Броих 100 000 лева, за да извадя Гринго от затвора

„Дадох 100 000 лева, за да извадя от затвора вече бившия си мъж Тодор Давидов. ...

Гринго: Софка е люта циганка, искаше да ме превърне в чехъл

„Софка е люта циганка. Голям инат е. Сега ми е ядосана. Затова говори навсякъде, че ...

Софи Маринова: Гринго иска да ме убие! Страх ме е!

„Гринго иска да ме убие! Страх ме е за живота ми. Постоянно ме заплашва. Казва ...

80-годишен блъсна 3-годишно край Айтос

3-годишно момченце е пострадало, след като е било блъснато от лек автомобил на пътя Айтос ...