Home » Lifestyle » Учени посочиха коя е позата на 2018-та година, по която жените полудяха (снимки)
коя е позата на 2018

Учени посочиха коя е позата на 2018-та година, по която жените полудяха (снимки)

По данни на компанията Durex, която не само произвежда презервативи, но и харчи милиони долари за изследвания в областта на сексологията, 75% от жените не достигат до оргазъм по време на полов акт, докато само 28% от мъжете признават, че сексът им не винаги приключва с екстаз.

Затова трябва да се предприемат мерки, решиха жените и, както изглежда, са измислили начин за решаването му, пише в. „Дейли Стар“.  Изглежда, че на патриархата в спалнята му идва края – жените по целия свят все по-често подемат инициативата в леглото. Така се е стигнало и до появата на позите „ездачка на лицето“, „царицата“, „сочният плод“, „източник на младостта“ и тн… Имената, естествено, са условни, защото тази поза няма някакво общоприето име, но най-вероятно сте разбрали нейната същност.

И това е интересно:  19 срамни неща, които всяка жена прави, но не си признава – вижте ги!

Фото: dailystar.co.uk
 

Мъжът ляга по гръб, а жената му сяда на лицето отгоре – тя чувства превъзходство и контролира ситуацията. Това, на свой ред, й позволява да задава темпото и да докара нещата до „победния“ им край.

Фото: dailystar.co.uk
Партньорката трябва да помоли мъжа да легне по гръб и да му осигури достъп за орални ласки, сядайки отгоре му. Партньорът може, а и е длъжен да използва ръцете си, за да ласкае женското тяло.
Фото: dailystar.co.uk
 

Изследователите от Urban Dictionary казват,че тази поза не е нещо ново. Жените от висшето общество доста често я използват, за да получат удоволствие и при това да не забременеят. 

Вижте и това:  7 грешни навика, които мъжете допускат по време на полов акт!

Фото: dailystar.co.uk
Първото изобразяване на позата „ездачка на лицето“ може да бъде видяно на древни египетски рисунки, а също и на японски, китайски, индийски’, казват от Urban Dictionary. / jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар