Home » Свят » Убийство бе разкрито от потребители в мрежата само за пет дни (СНИМКИ)
Убийство бе разкрито от потребители в мрежата само за пет дни (СНИМКИ)
Убийство бе разкрито от потребители в мрежата само за пет дни (СНИМКИ)

Убийство бе разкрито от потребители в мрежата само за пет дни (СНИМКИ)

Потребителите в интернет разкриха престъпление за пет дни. Това се е случило в САЩ в началото на август. Всичко е започнало с публикация в Twitter. На 9 август сътрудник на полицейските патрули във Вашингтон разказал за убийството на велосипедист.

Трябва да се отбележи, че единственото доказателство в случая е малка счупена част от черен автомобил, която намерили до велосипеда.

Убийство бе разкрито от потребители в мрежата само за пет дни

Потребителят JeffsNuts пише в коментарите, че тази част принадлежи на пикапа Chevrolet Silverado от 1988 г. Той също така добавил връзка, където е изобразена.

Убийство бе разкрито от потребители в мрежата

След като получил тази информация, служителят към патрула благодарил на интернет потребителите за тяхната помощ: „Благодаря ви много за подкрепата ви в това разследване. Утре ще се срещна с детективи и ще споделя тази информация“.

Пет дни след първата публикация в мрежата, виновникът бил арестуван. Всеки, който знаел за тази история, бил изненадан от знанията  на JeffsNuts.

Пет дни след първата публикация в мрежата, виновникът бил арестуван

„Детективът“ разказал, че дълго време е работил като държавен инспектор в щата Мериленд. Като част от работата си при всяка проверка на автомобили и камиони, той се занимавал с регулирането на фаровете. Благодарение на този опит той бързо разпознал важния детайл.

 

Източник: БЛИЦ

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!