Home » Любопитно » Тя сложи камера в гаража и разбра, че мъжът ѝ…

Тя сложи камера в гаража и разбра, че мъжът ѝ…

Всички тайни рано или късно излизат наяве, а последиците доста често са разрушителни. Доказателство за това е и историята, която се е случила с Джон.

Той бил най-обикновен мъж, успял в живота. Имал си собствен бизнес, голям четиристаен апартамент, в който живеел с двете си деца и красивата си съпруга, скъпа кола и кокетна вила край морския бряг.

Преди 10 години Джон си купил гараж и до деня „Х“, за който днес ще ви разкажем, смятал да го превърне в автосервиз. Минали години, той се отказал от идеята си и решил да използва гаража за себе си.

Разделил го на две части – в едната държал колата, а във втората си направил мъжка бърлога. Не си мислете нещо лошо. Той просто смятал да се събира там с приятели или да се усамоти със съпругата си.

Като цяло, той не изневерявал на красивата си половинка. Или поне така твърдял пред приятелите си. Но един ден верният съпруг се превърнал в лъжец и измамник.

Съпругата на Джон – Ив, имала приятелка на име Анна. Тя не била нещо особено и не можела да стъпи и на малкия пръст на Ив.

Двете били толкова близки, че Анна доста често им гостувала, дори пътувала с тях за уикендите на вилата.

Една от поредните им сбирки била полята обилно с алкохол. Съпругата на Джон усетила, че е прекалила с пиенето и си легнала да спи, оставяйки мъжа си сам с Анна.

Тя се възползвала от ситуацията и прелъстила съпруга на най-добрата си приятелка. Който, между другото, изобщо не се съпротивлявал. Но на другия ден страшно съжалявал за постъпката си.

От тогава Анна започнала да преследва Джон. Срещала го уж случайно след работа, канела го в дома си, където се отдавали на интимни ласки.

На Джон всичко това започнало да му харесва и решил да прекарва повече време с любовницата си. За да не заподозре жена му нищо, си купил стара кола и ѝ казал, че всяка вечер ще работи по нея в гаража.

Нищо неподозиращата му съпруга нямала нищо против – все пак колата не била лоша – Ford Mustang. А и винаги си мечтаела как двамата с мъжа ѝ ще се возят в красива спортна кола.

С ремонта на автомобила обаче се заел не Джон, а негов познат. Той правел всичко много бавно, докато Джон почти всяка вечер се забавлявал в гаража с Анна.

Авантюрата се отразила много добре на младата жена. Тя станала весела и не спирала да сияе. А Ив гледала приятелката си и се радвала, че нещата в живота ѝ най-после се уреждат. Без да знае, че този, който я прави толкова щастлива, е нейният съпруг.

Джон толкова се изморявал от „работата“ в гаража, че се прибирал късно вечер и веднага си лягал, без дори да погледне жена си. Това се отразило и на интимния им живот. Двамата правели секс най-много веднъж в месеца.

Но Ив се успокоявала, че щом мъжът ѝ поправи колата, всичко ще се оправи.

Веднъж, докато Джон се оплаквал на Ив, че съседите отново са откраднали материалите му, тя решила да го изненада. Свързала се с фирма за видеонаблюдение и ги накарала да инсталират скрита камера, насочена директно към вратата на гаража.

Ив била решена сама да спипа крадците, а след това гордо да каже на мъжа си колко е добра.

Три дни след инсталирането на камерата, Ив прегледа записите и останала в шок от видяното. Оказало се, че всяка вечер Джон водел Анна в гаража, където в продължение на 2-3 часа „ремонтирали“ колата, а след това съпругът ѝ карал доволната ѝ приятелка вкъщи.

Бясна от предателството, Ив събрала всички вещи на Джон и ги изхвърлила през прозореца. След това подала молба за развод.

Джон заживял с Анна, но тя наскоро го изостави, защото след развода с Ив той загубил бизнеса, къщата и вилата, които били записани на жена му и майка ѝ.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Нов робот проверява вратите на ладите

Започваме с уточнението, че подобни роботи има във всички модерни автомобилни фабрики, но сега вече ...

Пиян торпилира 13 автомобила (ВИДЕО)

Пиян шофьор на Audi A7 предизвика истински погром, след като връхлетя кръстовище с огромна скорост ...

Запалиха колата на бизнесмен навръх имения му ден

Лек автомобил „Ауди А4“ е бил подпален пред блок във Враца. Това предаде BulNews. В ...

Сериозен пътен инцидент на Ботевградско шосе в София

Мъж е пострадал при катастрофа между микробус, лек автомобил и трамвай на бул. “Ботевградско шосе“ ...

Катаджиите излизат на улицата, ще дебнат за…

Специализирана полицейска операция заради студентския празник стартира полицията в страната. От петък до понеделник униформените ...

Предложиха НАТО за Нобелова награда за мир

Норвежки депутат обяви, че е предложил НАТО, най-големия военен съюз в историята, за Нобеловата награда ...