Home » Истории » Тя бяха съседи, а дъщерите им приятелки- когато направиха ДНК тест обаче, откриха нещо невероятно
те бяха съседи но направиха днк тест

Тя бяха съседи, а дъщерите им приятелки- когато направиха ДНК тест обаче, откриха нещо невероятно

Предполагам знаеш, че кръвта – вода не става. Тази поговорка има много специално значение за Стейси и Джим, които решават да осиновят десет годишната Елина, която дотогава е живяла в китайско сиропиталище.

По стечение на обстоятелствата, друга двойка, тяхно приятелско семейство също осиновяват малко момиченце от Китай, нейното име е Кинли и е само на 7 години. Семействата живеят в съседство и двете момичета бързо се превръщат в най-добри приятелки, те дори учат в едно училище.

истории
Двете семейства забелязват нещо интересно в поведението и външния вид на двете деца – те са почти идентични.

Те знаят, че са взети от различни градове в Китай и че възможността да имат роднинска връзка е много малко вероятна, но все пак не и невъзможна. Накрая взимат решение да направят ДНК тест на момичетата, за да потвърдят или отхвърлят веднъж завинаги съмненията, които имат.

истории

Когато резултатите излизат, двете семейства остават без думи. Оказва се, че има 99% съвпадение и двете момичета са полу-сестри. Разделени от години и на хиляди мили от родното място, тези две сестри се намериха.

Историята им наистина е невероятна, защото шансът е едно на милиони да има такова съвпадение. И все пак съдбата си знае работата, обстоятелствата са се стекли добре: две сестри, които повече няма да бъдат разделени, живият в свои домове,в които се чувстват обичани и специални.

Източник: e-vesti.com

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар