Home » България » Цяла България пие отварата на покойната Баба Ванга!
отварата на баба Ванга

Цяла България пие отварата на покойната Баба Ванга!

Отварата на баба Ванга действа безотказно

Рецептата на Баба Ванга топи килограми всеки ден, а тя е много проста за изпълнение. На фона на драконовските мерки за отслабване и зверското гладуване, както и не толкова безопасните хапчетата, „церът” на петричката врачка е уникално лесен. А ефектът е безспорен и доказан. Всеки, който иска да се отърве от извън габаритните си размери и да има стройна фигура, а и да не се сблъсква след това с омразния йо-йо ефект, може да я изпробва.

Както при повечето случаи, така и при топенето на излишните килограми, баба Ванга се опира на билките, които растат по нашата земя. В безценната рецепта за отслабване стои едно растение, което расте почти навсякъде из нашата родина.То се нарича омайниче, а отварата на ясновидката за елегантен външен вид е следната:

Необходим ни е голям съд, в който освен вода се добавят и 100 грама от изсушената билка омайниче.

Водата трябва хубаво да заври, след което се оставя на котлона още пет минути. Кипенето трябва да обилно. След което се оставя да изстине и се прецежда. Вечер се пие и една чаша от запарка с маточина. Процедурата се повтаря в продължение на три дни. Може да го правим след това до теглото, което желаем да стигнем, като на всеки три дни правим ден или два почивка.

Пророчицата предписвала този начин за сваляне на килограми още от младини.

После хората, които искат да отслабнат идвали при нея и искрено й благодарели, че ги е отървала от излишните килограми, свидетелстват очевидци. Племенницата й Красимира Стоянова в книгата също пише, че рецептата е уникална и има поразяващ ефект. Всеки ден се „прощаваш” с един килограм, без повтарящия се ефект, е записала дословно роднината й.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар