Home » Lifestyle » Тотален обрат! Полуголата булка от храма „Александър Невски“ се оказа, че не е…
Тотален обрат! Полуголата булка от храма Александър Невски се оказа, че не е...
Тотален обрат! Полуголата булка от храма Александър Невски се оказа, че не е...

Тотален обрат! Полуголата булка от храма „Александър Невски“ се оказа, че не е…

Полугола булка на фона на храм-паметника „Александър Невски“скандализира социалните мрежи. Оказа се, че разсъблеченото момиче всъщност участва в музикален клип. В главните роли: „Мис Плеймейт“ 2018 Жанета Осипова и режисьорът Георги Георгиев – Готи.

„Всичко се случи спонтанно. Нямахме конкретна идея за клипа. Моето събличане е извън храма и недоумявам защо недоволството непрекъснато расте“, коментира в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR Жанета Осипова.

Режисьорът Георги Георгиев обясни, че е правил много други сериозни проекти като документалния филм „Осмото чудо“, но тогава нито една медия не била заинтересована.

„Явно това е начинът някой да ти обърне внимание. „Правиш ме крейзи“ е едно дискотечно парче. Песен, в която искаме да покажем една красива дама, която ме прави „крейзи“ и това е в основата на нещата“, коментира той.

Според „Мис Плеймейт“ 2018 за изкуството няма граници. Тя беше категорична, че не се притеснява и не се срамува от това, което е направила и не смята голотата за нещо неестествено.

Двамата споделиха, че има много коментари, но не са само отрицателни, а има и много положителни. До края на седмицата клипът се очаква да бъде готов.

На финала Георгиев допълни, че това е само част от проекта и тепърва ще се случват много неща.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар