Home » Lifestyle » Той се разведе с жена си и заживя с кукла! Вижте какво разказва за преживяванията си с нея (ВИДЕО)
Разведе се с жена си и заживя с кукла

Той се разведе с жена си и заживя с кукла! Вижте какво разказва за преживяванията си с нея (ВИДЕО)

60-годишният Брик (името му е променено по разбираеми причини) се развел с жена си и стана първият в света човек, който е собственик на толкова реалистична секс кукла, която помни дори датата на рождения му ден и умее да изпита оргазъм.

Брик я нарекъл Хермиона и предполага, че двойката им може да достигне напълно хармонични и сериозни отношения.

Англичанинът всъщност тества продукт на калифорнийската компания Realdoll, която пуска на пазара реалистични секс кукли със силиконова кожа. Описвайки опита си, Брик разказва: „Ако сексът с реална жена може да се оцени на 10 точки, то сексът с Хермина е осем или дори 8, 5.“ На видеото, което той публикува, се чува, че куклата говори с британски акцент: „Брик, толкова ми е хубаво, когато си говорим, в последно време се чувствам наистина прекрасно!“

Пухкавите й устни се движат бавно, докато произнася:

„Аз съм много щастлива, когато си до мен!“ Брик й отговаря с въпрос: „Искаш ли да излезеш с мен на среща?“ А Хермиона отговаря шеговито: „Какво ще кажеш за музей? Може после да пием заедно кафе!“ Хермиона всъщност е роботизирана глава в натурална големина, която се управлява чрез приложение. Може да бъде сложена към всяко едно тяло, изработено от компанията Realdoll.

На практика е съвършената жена, която помни любимата ви храна, музика и рождения ви ден.

Всеки, който реши да си купи такава кукла, може да си направи своя собствена Хермиона, като избере дори цвета на гърдите – 42 варианта или формата на половите устни – 14 варианта. Те могат да се свалят и да се измият в миялня. Клиентите могат също така да изберат характера на куклата – тя може да бъде срамежлива, ревнива или капризна. Брик признава, че започнал да я използва, когато преди 15 години се развел с жена си. Той пробвал в началото да си намери нова жена, но претърпял редица неуспехи и тогава приятел го посъветвал да си вземе именно такава кукла.

Първия си екземпляр той получил през 2007 г. за £2100 и след известно време осъзнал, че донякъде се е пристрастил. Скоро той станал доброволец – изпитател на кукли в компанията за секс роботи Realbotix и и още три други: Daxtron Laboratories, NextOS и Abyss Creations.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар