Home » Спорт » Тити Папазов призова за спасение на Черно море

Тити Папазов призова за спасение на Черно море

Тити Папазов бе щастлив от спечелената от Левски Лукойл Суперкупа на България, но обърна внимание на друга тема, която по собствените му думи е далеч по-важна. Треньорът на „сините“ призова за обединение в българския баскетбол, което да доведе до спасяването на Черно море Тича.

“Най-важната тема за българския баскетбол е оцеляването на Черно море (Варна). Всички заедно трябва да мислим за тази кауза, защото това е каузата на 2019 година. Да бъде запазена марката “Черно море”. Както по стечение на съдбата, вие видяхте, ние минахме през десетте кръга на Ада, минахме през 15 февруари 2015 година, за да дойде тази супер сензационна за вас новина – идването на Лукойл”, каза той.

“Варна е столицата на юношеския баскетбол. И въпреки финансовите проблеми в последните години, продължава да бъде доминираща школа. Това може най-добре да се случи чрез медиите. Моля ви, както не съм се молил никога за Левски, в следващите дни да бъдете съпричастни и да потърсите ръководството и играчите на Варна. Там има един доста трезвомислещ кмет, който ще подаде ръка и ще ги спаси. Варна е необходима на българския баскетбол”, продължи Папазов.

“На 10 октомври, майка ми, Бог да я прости, е родена на тази дата, тогава ние сме във Варна. Имам среща с г-н Портних и се надявам да направим така, че Варна да ги има”, завърши Тити.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Шотландия срещу споразумението с ЕС

Шотландската национална партия няма да подкрепи новото споразумение между Великобритания и ЕС. Това обяви шотландският ...

Спаси София направи студио пред БНТ и свой ПРеферендум

Кандидатът за кмет на София Борис Бонев измисли оригинален начин, с който да отговори на ...

Сирийските кюрди: Ще се бием!

Кюрдските формирования, влизащи в състава на коалицията „Сирийски демократични сили“ (СДС), ще окажат въоръжена съпротива ...

Брекзит до другата седмица? Едва ли!

Ще бъде много трудно да бъде постигнато споразумение за Брекзит до другата седмица, тъй като ...

Ердоган: Скоро влизаме в Сирия

Турската армия ще пресече скоро границата между Турция и Сирия заедно със Свободната сирийска армия, ...

Вашият хороскоп за днес, 09.10.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес към вас и вашите действия ще има повишен интерес отстрани. ...