Home » Зодии » Тези зодиакални двойки са истински кошмар и никога няма да се разберат!
Тези зодиакални двойки са истински кошмар и никога няма да се разберат!
Тези зодиакални двойки са истински кошмар и никога няма да се разберат!

Тези зодиакални двойки са истински кошмар и никога няма да се разберат!

Овен и Рак
Има силно привличане между тях. Но когато сексуалното напрежение изчезне, между тях няма да остане нищо общо.

Телец и Стрелец
Телците са домошари, а Стрелците обичат да пътуват и да срещат нови хора. Няма да се разберат и няма да могат да правят компромиси.

Близнаци и Риби
Рибите са прекалено емоционални за Близнаците. Рибите ще се чувстват несигурни, когато са с Близнаците, а Близнаците ще се изморят.

Рак и Козирог
Ракът ще се изнерви на практичността и отдадеността на работата на Козирога. На Козирогът пък ще му трябва по-емоционално стабилен партньор.

Лъв и Дева
Лъвовете мразят някой да ги критикува. А Девата постоянно критикува, и себе си, и партньора си, и приятелите.

Дева и Овен
Овните са по-активни, страстни и обичат приключенията. Това е напрягащо за Девите, те премислят всичко, не обичат рисковете.

Везни и Козирог
Везните обичат да си почиват и понякога да мързелуват. А Козирозите трябва постоянно да са заети, да работят по нещо, не могат да губят време.

Скорпион и Стрелец
Стрелците са волни души, обичат флиртовете и приемат нещата по-леко. Скорпионите имат много изисквания за човека до себе си, искат стабилност и лоялност.

Стрелец и Рак
И двете зодии обожават да контролират и да са лидерите във връзката. Никога няма да се разберат – кой да е прав, кой да спечели, кой да има повече власт.

Козирог и Риби
В началото се разбират много добре и се допълват. Но после не могат да растат заедно – Рибите са мечтатели и разсеяни, занимават се с изукство. Козирозите са по-рационални и практични, виждат някои блянове като неосъществими.

Водолей и Лъв
Водолеите са земни и уравновесени, не обичат публичността и прекаленото внимание. Лъвовете пък винаги искат да са под светлината на прожекторите, да изпъкват.

Риби и Овен
Овните са много прями и директни, импулсивни са и често нараняват с думите си. Рибите няма да издържат това напрежение и лошите думи, прекалено емоционални, крехки и чувствителни са. Връзката ще нарани и двете зодии.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар