Home » Без цензура » Тези СКАНДАЛНИ снимки са селфи на управлението на ГЕРБ
селфи на управлението на ГЕРБ

Тези СКАНДАЛНИ снимки са селфи на управлението на ГЕРБ

Макар и с леко закъснение споделям и аз това мило отбелязване на 55-та годишнина на някакъв си депутат от ГЕРБ – Георги Станков от Хасково.

Депутат от ГЕРБЕстествено, дори за хората с една гънка мозък в главата, не е тайна, че ГЕРБ е сбирщина на мега катили, илитерати и селяндури. Единствената биологична функция, на които е да разсмиват нацията и да дават повод за сатира, или по-скоро за смешен плач. Тези снимки са селфи на управлението на ГЕРБ. Един вид символ на тяхната ценностна система и интелект. Двуетажна торта с депутатски звънец пльоснат отгоре й, да символизира „важност.”

Георги Станков от ХасковоСнимка на единственото изказване на депутата в парламента (връх на житейското му постижение); естествено депутатската му карта, за да се покаже, че не става въпрос за някой селяк-унтерменш, а за велик законодател и ковач на историята на съвременна България.

И разбира се, пачки от банкноти от 500 евро – за да се обясни за какво е целият този депутатки зор.

Ако този сладкарски шедьовър беше сътворен през дивите 90-те, би имал някакво обяснение с безпросветността на българския нов политик. Но годината е друга. А катилите същите…

Татяна Кристи От фейсбук

Татяна Кристи от Фейсбук

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар