Home » Lifestyle » Тази невероятна красавица е вече баба на 2 внучета, а хората я мислят за сестра на дъщерите й (СНИМКИ)
невероятна красавица е вече баба на 2 внучета

Тази невероятна красавица е вече баба на 2 внучета, а хората я мислят за сестра на дъщерите й (СНИМКИ)

Когато Ярелис Руиз от Флорида отива на разходка с двете си дъщери хората постоянно я бъркат с тяхна сестра.

38-годишната жена дори наскоро стана баба и има двама внуци, по-големият от които е на 3 г., съобщава The Sun.

Фото © PA Real Life

Самата Руиз родила най-голямата си дъщеря, когато била на 16 години.

В момента момичето вече е на 23. Второто й дете е родено две години по-късно. Сега непознати често се обръщат след тях, без дори да подозират, че Руиз е майката на тези две красиви момичета и за капак има и 16-годишен син.

Фото © PA Real Life

„Хората винаги мислят, че съм по-млада и че внуците ми са мои деца. Много момчета ми пращат съобщения в Instagram и Facebook, опитвайки да се запознаят с мен. Но те просто отказват да повярват, когато им казвам, че са на възрастта на моите дъщери“, споделя Руиз.

Фото © PA Real Life

След като Руиз се разделя с бащата на децата си, жената започна връзка с 34-годишен изпълнител, който се смее на младите момчета, опитващи се да привлекат вниманието на любимата му.

Фото © PA Real Life

„Наскоро посетихме клуб за 21-ия рожден ден на дъщеря ми и приятелите й не вярваха, че съм майка й. Когато децата бяха малки и ги водех на училище, съучениците им мислеха по същия начин“, казва жената.

Фото © PA Real Life

Но животът на Руиз не винаги е бил толкова радостен. Жената имала трудно време, когато забременяла в гимназията. В резултат на това тя ходила с детето в часовете, а след тях работела на две работни места, за да изкарва прехраната си в колежа.

Фото © PA Real Life

Руиз също признава, че тя няма специален режим и тайни за красота. Всеки ден поставя на лицето си кокосово масло и билката хамамелис като тоник.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар