Home » Lifestyle » Тази красавица получава между 15 и 75 000 долара, няма да повярвате за какво! (СНИМКИ)
красавица получава между 15 и 75 000 долара

Тази красавица получава между 15 и 75 000 долара, няма да повярвате за какво! (СНИМКИ)

От момента, в който се събуди, до заспиването си късно вечер, Клаудия Дюран мисли само за едно нещо – любов.

Тя притежава компанията Elite Connections, която намира подходящата половинка за клиентите си. Концентрирала се е само върху заможни клиенти, като услугите ѝ започват от 15 000 долара за шестмесечен абонамент и достигат до 75 000 долара за пълен комплект от услуги за срок от 2 г. Дюран споделя, че все повече хора се обръщат към нея, тъй като са разочаровани от приложенията за запознанства.

Един работен ден за нея наистина е невероятен и изпълнен със срещи на яхти, в най-модните заведения и ресторанти или на частни партита. Ето и как изглежда той, представен от Business Insider.

Дюран става от сън в 8 часа.

„Никога не съм ставала в 6 и не мога да разбера хората, които го правят“, казва тя. Първото нещо, което прави, е да избере песен, с която да започне деня си. Сутрините си работи от вкъщи, като веднага се насочва към терасата, където има страхотна гледка към Маями. Там обикновено медитира, пие кафе, последвано от протеиново смути.

Дюран започва с разговори с потенциални клиенти или уреждане на срещи за настоящите си клиенти. На въпрос какво обича да носи, докато работи, тя отговаря: „Къси панталони, все пак сме в Маями“. По обяд е време за тренировка. Любимият ѝ фитнес е Barry’s Bootcamp и се намира на улицата, на която живее.

Следващата спирка e Soho Beach House, намиращ се на брега на океана. Неговите услуги (бар и ресторант) са достъпни само за членове, което го прави идеален за срещи и консултации.

Обикновено Дюран обядва там, където продължава работа със своята асистентка или се среща с клиенти.

Следобедите и вечерите са за слънце, яхти и хапване с приятели и клиенти, казва още тя. Фериборът, който често ползва, за да се придвижи до остров Фишер, известен още като Острова на милиадерите, разкрива пред Дуран невероятни гледки от Маями.

„Много от клиентите ми ми имат голямо доверие и това ме прави член на семейството им. Постоянно ме канят на партита, рождени дни и други празненства на яхтите или частните им острови“.

Тя нарича себе си Пепеляшка, тъй като обича да се прибира преди полунощ. Казва, че винаги се чувства щастлива, когато успее да помогне на даден клиент да намери любовта.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар