Home » Lifestyle » Татяна демонстрира перфектни форми след празниците
Татяна демонстрира перфектни форми след празниците
Татяна демонстрира перфектни форми след празниците

Татяна демонстрира перфектни форми след празниците

Обикновено коледните и новогодишните празници носят на всеки човек по някой килограм отгоре. От това най-много страдат жените, които цяла година спазват дуети, но към края на година му отпускат края с домашно приготвена питка, сърми, боб и какво ли още не.

Дори фитнес маниаците спират със селфи снимките от залата след голямото угощение. Не така стои въпросът обаче при фолкпевицата Татяна. Тя публикува снимка, на която ясно личат добре оформените й плочки на корема. „В старата ми фитнес зала е като в бащиния дом“, написа тя, с което издаде, че се намира в родния си край.

Татяна шашардиса всички с визията си и перфектното телосложение, което не е успяла да развали и покрай празниците, макар да се изкушила от тиквеника и пълнената пуйка, които са нейна запазена марка и всяка година роднините й се облизват по нейните рецепти. Има си обаче причина пайнерката да е стриктна в храненето и спортуването дори по това време на годината. Тя подготвя новия си хит, с който съвсем скоро ще атакува челните класации.

Тя се извини, че проектът все още не е видял бял свят, тъй като има забавяне с монтажа. Премиерата е насрочена за началото на януари. В новогодишната нощ Татяна ще бъде на участие в Пампорово.

Татяна демонстрира перфектни форми след празниците

Източник: show.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар