Home » Свободна зона » Таен доклад на НАСА: Планетата Нибиру може да унищожи Земята през август 2018!
Нибиру ще унищожи Земята

Таен доклад на НАСА: Планетата Нибиру може да унищожи Земята през август 2018!

Геологическата служба на САЩ има информация за наближаващ апокалипсис, но всичко е засекретено, за да не се предизвика паника сред населението, пишат някои световни медии, позовавайки се на информация от НАСА.

Много научни изследователи твърдят, че т. нар. Планета Х Нибиру влияе на наклона на Слънцето и вече е унищожила живота на Марс, а сега се отправя към Земята и вече е на рекордно малко разстояние.

Именно с това те обясняват последните катаклизми, обхващащи различни райони на планетата. Според тях влияние им оказва гравитационното поле на Нибиру. Затова и учени предупреждават за предстоящия край на света. Един от бившите сътрудници на геологическата служба на САЩ – Итън Трубридж твърди, че Нибиру се е приближила към Земята вече на критическа дистанция, затова и може да се очакват всякакви отрицателни последици.

Той предупреждава за гигантски разломи в земната кора, както и за изригване на вулкани.

Нещо, което вече така или иначе се случва. При това Трубридж уверява, че Геологичната служба на Америка е прекрасно осведомена за всичко това, но цялата информация за наближаващия апокалипсис е засекретена с цел да не се всява паника сред населението. Освен това някои учени са убедени, че земетресението, което удари неотдавна Япония, има пряка връзка с Планетата Х.

Към всички тези страховити съобщения се добавят и публикации в интернет на уфолози, които твърдят, че извънземните на Земята знаят за предстоящия сблъсък, затова и вече панически напускат планетата ни.

Превод БЛИЦ

 

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар