Home » Свят » Страшен скандал с мъртвия от 10 години Майкъл Джексън!
Страшен скандал с мъртвия от 10 години Майкъл Джексън!
Страшен скандал с мъртвия от 10 години Майкъл Джексън!

Страшен скандал с мъртвия от 10 години Майкъл Джексън!

Наследниците на Майкъл Джексън окачествиха като „скандален и жалък“ нов документален филм, който обвинява починалия певец в сексуално насилие над деца.

В „Да напуснеш Невърленд“, който е планирано да бъде представен на кинофестивала „Сънданс“ в края на месеца, се говори за двама мъже на около 30-годишна възраст, които уверяват, че станали жертви на сексуални посегателства от страна на Краля на поп музиката, когато били на 7 и 10 години.

„Това е поредната екстравагантна творба, става въпрос за скандален опит да се извлече изгода от Майкъл Джексън и за повтаряне на стари необосновани обвинения“, се казва в комюнике на наследниците на певеца.

Филмът, в чието заглавие е използвано названието на ранчото на Джако в Калифорния, е заснет от Дан Рийд. Той е автор на няколко документални филма, един от които е посветен на атентата срещу френския сатиричен седмичник „Шарли ебдо“ в Париж през 2015 г.

Продуцентите на „Да напуснеш Невърленд“ потвърдиха пред сп. „Ролинг стоун“, че двамата мъже са хореографът Уейд Робсън, който през 2013 г. заведе дело срещу починалия певец, и Джеймс Сейфчук, който бе завел дело срещу наследниците на Майкъл Джексън. Двете дела бяха прекратени през 2017 г.

Дан Рийд обаче увери, че е взел насериозно обвиненията срещу певеца. „На двамата мъже е била нужна голяма смелост, за да разкажат историите си“, отбеляза той. „Не се съмнявам в достоверността им“.

loading…

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар