Home » Lifestyle » Страхотни трикчета, с които ще си спестите доста пари по време на почивката
Страхотни трикчета, с които ще си спестите доста пари по време на почивката
Страхотни трикчета, с които ще си спестите доста пари по време на почивката

Страхотни трикчета, с които ще си спестите доста пари по време на почивката

Сега ще ви покажем няколко начина, благодарение на които няма да се разорите докато релаксирате.

Ето ги и тях:

Разменете къщата си

Ако живеете в разумно желана област и сте готови да позволите на други да заемат къщата ви, размяната на дома – а може би и размяната на автомобили – със съмишленици в чужбина ще гарантира огромни спестявания. Използвайте реномирана агенция, за да осигурите правилното въвеждане и застрахователни договорености.

Отседнете край плажа

Да предположим, че вече сте си избрали дестинация на някой морски курорт. То тук цаката е да си запазите хотел или квартира, която е близо до плажа. Хотелите с частни басейни добавят стотици левове върху цената си, затова не се излежавайте край тях, а изберете плажната ивица, където може да има свободни зони за отдих.

Сами организирайте развлеченията си

Вместо да давате луди пари за екскурзовод или платени турове по барове сами си организирайте забавленията. Тук хубавата част е, че може да го направите още преди да пристигнете на мястото, където ще почивате. В интернет може да видите всички забележителности или барове, които ще искате да посетите щом сте там. И защо да наемете човек, който да ви развежда като малко дете щом можете и сами да направите точния план, който е ви донесе удоволствие.

Разходка

Много популярни градове – Париж, Виена, Венеция, Мадрид, Амстердам, Рим, че и много български комплекси – са компактни. Планирайте географски разглеждане на забележителностите си. Обиколете ги пеш и можете да спестите доста пари от билетчета за всичките автобуси,тролеи, метро или таксита.

Заредете колата си с евтино гориво

Ако ще пътувате до дестинацията, на която ще отпочивате, с кола, то цаката е да заредите с евтино гориво. Знайте, че цената на дизела, бензина и метана е много по-ниска от тази, на която се предлага те на бензиностанциите по магистралите. / jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар