Home » Любопитно » Стотици хиляди ловци на НЛО са готови да щурмуват Зона 51 (КАРТА)

Стотици хиляди ловци на НЛО са готови да щурмуват Зона 51 (КАРТА)

Близо 300 000 ентусиазирани търсачи на НЛО се готвят да нахлуят в строго секретната база на американските военновъздушни сили в пустинята Невада – „Зона 51“.

Това става ясно от информация, поместена на страницата на събитие, организирано във Facebook, което носи името: „Щурм на Зона 51: Те не могат да спрат всички нас“.

Снимки: shutterstock

Стотици хиляди ловци на НЛО са готови да щурмуват Зона 51 (КАРТА)

Откакто неговите организатори публикуват публично шеговитото си предложение на 5 юли, вече над 290 000 ловци на извънземни са заявили, че ще присъстват на предстоящото мероприятие, а близо 315 000 други са „проявили интерес“ към него. Ако тези числа ви се струват впечатляващи, не бързайте, защото непрестанно броят на участниците, заинтересованите и мераклиите расте с учудваща скорост. Така че, нищо чудно, дни преди определената дата, те да са достигнали 7 цифрено число.

Според информацията, поместена в описанието, на 20 септември в 03:00 часа сутринта, всички желаещи да участват в мероприятието, ще се съберат в Центъра за извънземни „Зона 51“, за да планират прецизно и да координират действията си спрямо строго охраняваното съоръжение на американската армия.

Снимка: Google Earth

Стотици хиляди ловци на НЛО са готови да щурмуват Зона 51 (КАРТА)

Снимка: Google Earth

Стотици хиляди ловци на НЛО са готови да щурмуват Зона 51 (КАРТА)

Центърът за извънземни, кръстен на емблематичната военна база, е една от множеството популярни туристически атракции в района. Там постоянно се стичат търсачи на НЛО и извънземни, както и любители на конспиративните теории, които вярват, че в секретното военно съоръжение американското правителство крие тайни, свързани с пришълци от Космоса.

Но срещата на 20 септември, както изглежда, не е просто сбирка на фен клуба на Зона 51 и НЛО. В описанието на мероприятието, организаторите споделят, че събират „армия“, която да нахлуе в базата.

Снимки: shutterstock

Стотици хиляди ловци на НЛО са готови да щурмуват Зона 51 (КАРТА)

„Ако екип „Наруто“ бяга по-бързо от куршумите, то тогава да ги видим извънземни“, пише в подробностите на събитието, а текстът продължава с още една шега: „Хвърлячите на камъни пък ще хвърлят дребни камъчета по неизбежната съпротива (ние не искаме да ги нараним, просто искаме да ги дразним)”.

Към всичко това е добавена и карта, върху която е начертана примерна стратегия за предстоящия щурм, който ще им осигури достъп до тайната база, която крие всевъзможни тайни, свързани с НЛО и извънземни.

Въпреки че от цялата споделена информация, става ясно, че всичко е на шега, се появиха опасения, че непрестанно растящия брой на участниците и фактът, че сред тях несъмнено има такива, които приемат масовото събитие насериозно, то може да завърши зле.

Тайната база на военновъздушните сили в Невада – „Зона 51“ -е част от военновъздушната база „Едуардс“. Вече повече от век тя е една от най-горещите теми сред теоретиците на конспирацията и търсачите на НЛО. Много от тях вярват, че там са скрити останките на разбилото се край Розуел НЛО, както и че под земята се извършват тайни експерименти с извънземни технологии или се държат под ключ живи извънземни, върху които се правят най-различни опити, за да бъдат проучени.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Русия и Китай продължават със съвместните патрули

Китай и Русия ще продължат да развиват сътрудничество и да участват в съвместни акции. Това ...

Борис Бонев е първата официална кандидатура за кмет на София

Гражданската инициатива „Спаси София“ влиза в политиката и ще издигне свой кандидат за кмет на ...

Ето как Софи Маринова се съвзема от раздялата с Гринго

Софи Маринова прави всичко възможно, за да се върне напълно към предишния си начин на ...

Продават се редки японски резачки

В началото на следващия месец, на 3 и 4 август на аукциона Classic Car Auctions ...

Американците не вярват на медии и политици

Повечето американци не вярват на медиите, а още по-голям брой не вярват нито на правителството, ...

Бранимир Ботев: Гешев е като Фалконе и Борсалино

Номинацията на Иван Гешев съвпада с наше изследване, че в представата на хората новият главен ...