Home » Без цензура » Стайко Стайков поръчал убийствата на двама прокурори
Стайко Стайков поръчал убийствата на двама прокурори
Стайко Стайков поръчал убийствата на двама прокурори

Стайко Стайков поръчал убийствата на двама прокурори

Синът на алкохолния бос Миню Стайков – Стайко.

Възложил мократа поръчка на силоваци от бивша трибуквена групировка

Стайко Стайков, който преди седмица изненадващо се появи в България и обяви, че е бил отвлечен, за да оправдае продължителното си укриване от властите, е обсъждал елиминирането на двама прокурори от Специализираната прокуратура, имащи отношение към делото за нелегално производство и разпространение на цигари, което се води срещу членовете на знатната карнобатска фамилия – пише в. „Уикенд“.

Според постъпила оперативна информация в службите за сигурност 30-годишният наследник на алкохолния бос.

Миню Стайков се прибрал в България още в началото на януари и в продължение на 2-3 седмици провел няколко срещи със знакови гангстери от някогашната силова групировка СИК.

Стайко Стайков се интересувал при каква възможност и срещу колко пари могат да бъдат корумпирани прокурори и следователи по делото. За нелегалното производство и разпространение на цигари, по което обвиняем е баща му Миню Стайков. След като му казали обаче, че нямало как на този етап прокурори. Да бъдат подкупени, милионерският наследник минал на вариант 2 – задействата поръчка за премахването им.

„Получихме сигнал, че хора от свитата на Стайко Стайков са проучвали ежедневните навици на прокурорите Кънев и Белчев, при които са разпределени делата за производство на цигари и данъчни измами. Има подозрения, че прокурори и следователи са били следени“ – признава източник от МВР, който не е назован.

razkritia com

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар