Home » Любопитно » Софи Маринова: Броих 100 000 лева, за да извадя Гринго от затвора

Софи Маринова: Броих 100 000 лева, за да извадя Гринго от затвора

„Дадох 100 000 лева, за да извадя от затвора вече бившия си мъж Тодор Давидов. Похарчих всичките си спестявания, за да го пуснат от панделата, а той продължи да ме бие”. Това разкри пред вестник „Уикенд” Софи Маринова, помолена за коментар на развода с Гринго.

Мургавият побойник беше арестуван през септември 2017 г. след сигнал за рекет и смъртни заплахи над търговеца от Айтос Асен Атанасов – Акиф. Бившият бодигард изнудвал бизнесмена за 50 000 лева. Бившият на Софи заплашвал, че ако не получи пачките, ще очисти него и семейството му.

Софи Маринова: Броих 100 000 лева, за да извадя Гринго от затвора

Когато заканите не подействали, Гринго пратил шофьора си Стефан Сливков да стреля по къщата на изнудвания. Така Стефан открил огън по фасадата и прозорците на 23 септември 2017 г. След това обаче и двамата бяха закопчани, а Софи Маринова направи и невъзможното, за да измъкне Гринго от пандиза.

„Дадох си всичките спестени пари, защото го обичах и исках да е на свобода, за да се оженим. Платих на адвокати и където трябва за почерпки, само и само да пуснат Гринго и не ме излъгаха – освободиха го. Той много добре знае, че без моите пари още щеше да лежи в килията.

При всяко свиждане ми ревеше колко е зле там, да му помогна да излезе на свобода, после да свием хубаво семейство и да имаме дете. Само сватба вдигнахме, защото той продължи да ме бие. Видях, че не се е променил и взех окончателно решение. Аз съм певица, популярна, не мога да ходя постоянно със синки и счупени ръце, какво да обяснявам на хората по участията си. Обичах го, но вече не – до тук!”, откровена е ромската перла.

Казват, че посредник при предаването на сумата бил синът на мастит столичен адвокат. Той броил на когото трябва 40 000 лева, но оставил за свой хонорар останалите 60 бона.

Софи Маринова: Броих 100 000 лева, за да извадя Гринго от затвора

Софи Маринова нае адвокат Марин Марковски за защитник на Гринго и топ юристът успя да договори споразумение. След като любимият ѝ се призна за виновен миналата есен, бе осъден само на 10 месеца затвор, но с 3-годишна пробация. Преди месец ромската фолк звезда призна, че се е развела само след 2 месеца брачен живот. Софка съжалява, че вместо да си купи нещо, пръснала толкова пари за свободата с айтоския здравеняк. Затова гласовитата ромка се надява на възмездие – побойникът да се върне обратно зад решетките.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Тревога! Все повече американски войници симпатизират на Русия

Руските усилия за отслабване на Запада чрез безмилостна информационна война изглежда започват да се отплащат, ...

Феновете на Ботев (Пловдив) изпълниха заканата си за протест

Феновете на Ботев (Пловдив) излязоха на протест пред стадиона на клуба и блокираха за кратко ...

Хубчев иска Левски да се подсили с нови крайни защитници

Треньорът на Левски Петър Хубчев е настоял пред ръководството през зимата да му бъдат осигурени ...

Премиерът Бойко Борисов: Обещал съм, държавата ще построи стадион на Ботев (Пловдив)

Стадион „Христо Ботев“ ще бъде построен, защото съм обещал. Това заяви специално за в-к „Марица“ ...

Сериозни клубове от Италия и Германия искат Неделев, но Ботев му постави висока цена

Сериозни тимове от големи първенства проявяват интерес към звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. Според ...

Дизайнерска перестройка във Volkswagen

Дизайнерските рокади във Volkswagen са в ход, при това с пълна сила. Мащабните пренареждания включват ...